"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΟ-ΣΟΥΡΓΕΛΟ-ΨΩΝΑΡΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Το πρωτίστως ψυχοπαθολογικό πρόβλημα των αναλωσίμων ελευθέρων επαγγελματιών και δικηγόρων -- Γιατί πρέπει να εξοντωθούν οι επαγγελματίες που δεν είναι υπάλληλοι του κράτους

By Heaven Can Wait
 

To πρόβλημα με τους Έλληνες δικηγόρους, γιατρούς και τους λοιπούς ελευθέρους επαγγελματίες είναι η ψευδαίσθηση να θεωρούν τον εαυτό τους κάτι σπουδαίο ενώ δεν είναι παρά αναλώσιμα κουνούπια, έρμαια στις ορέξεις του Κικίλια, του Τσιόδρα,του Μαγιορκίνη, του Χαρδαλιά, του Βασιλακόπουλου και του πάσα ένα προθύμου οργάνου της Ατζέντας 2030.

Με απλά λόγια το πρόβλημά τους είναι πρωτίστως ψυχοπαθολογικό και δευτερευόντως οικονομικής φύσεως.

Το εγώ των δικηγόρων και πάσης φύσεως μπεσεμεζέδων αρλεκίνων του Da Capo και κάθε κοσμικής περιφερόμενης πυγολαμπίδος είναι τέτοιο που δεν μπορεί να φαντασθεί ότι δεν είναι παρά ζωντανή-νεκρή με την τύχη της στη διάθεση του κράτους.

Eίναι δε τόσο αστείοι που καταδέχονται να τους τρομάζει ο Κικίλιας με τα μηνύματα ηχορύπανσης 112, απευθείας οδηγία τρόμου του WEF και του στελέχους του Μαξίμου ο οποίος έχει αναλάβει να συντονίζει τον κυβερνητικό μηχανισμό και κυρίως φορείς όπως η ΕΡΤ, η ΕΜΥ, το ΑΠΕ, κλπ στην προώθηση της μεγάλης επαναφοράς μέσα από τη διαρκή παραγωγή τρομοσυμβάτων τοπικής, ευρείας και παγκόσμιας κλίμακας.

Ο λόγος είναι πρωτίστως ο έλεγχος και η μείωση του δυτικού πληθυσμού.

Η αποτελεσματικότερη επίτευξη του στόχου προυποθέτει την εξάρτηση όσων ζουν και αναπνέουν ακόμη από το κράτος και τα επιδόματά του ως τη στιγμή που το τελευταίο διατάξει τα εξαρτώμενα θύματά του να εμβολιαστούν για την αντιμετώπιση της νέας planδημίας ή της επιδέξιας Κλιματικής Κρίσης ώστε να μπορέσουν να λάβουν το επίδομα.

Με ειδικό νόμο θα μπορούσαν να λαμβάνουν το επίδομα οι συγγενείς των εμβολιασθέντων που κατευθύνθηκαν στον άλλο κόσμο, ώσπου να έλθει και η σειρά τους.

Έτσι στην Ελλάδα θα απομείνουν ο οξυδερκής ομορφάντρας Βασίλης Κικίλιας και τα 7 παιδιά του μύχιου πάστορα Σωτήρη Τσιόδρα.

Σε αυτή τη κατεύθυνση χρειαζόμαστε μόνο δημοσίους υπαλλήλους και σε ουδεμία περίπτωση ελευθέρους επαγγελματίες.

Επίσης η κλασσική λευκή κοσοτοβόρα δυτική οικογένεια η οποία υπήρξε η κοιτίδα του American dream τώρα που το παγκόσμιο χρέος εκτινάχθηκε στα 400 τρις πρέπει να εκλείψει με κάθε τρόπο και μαζί της κάθε παραδοσιακή αξία και κυρίως ελευθερία του δυτικού κόσμου. 

Αυτό το φιλάνθρωπο όραμα της μεγάλης επαναφοράς και της Ατζέντας 2030 υπηρετούν στο σύνολό τους σχεδόν οι δυτικοί ηγέτες και φυσικά ο Biden αλλά και εν πολλοίς τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανά την Ευρώπη.

Έτσι ο Τσίπρας, ο Παππάς, ο Ανδρουλάκης, ο Κασελάκης, ο Κόκκαλης, ο Δούκας, η Σπυράκη και οι λοιπές έξοχες ντιζέζ του WEF με την ιδέα ότι μόνο εκείνοι κατέχουν το Ιερό Δισκοπότηρο ενώ το μόνο που διακρατούν είναι τον παπά από τους όρχεις- καθότι αι “ημέτεραι δυνάμεις” κρατούν την αγάπη μέσα στην οικογένειά τους και είθισται να παντρεύονται τις ανιψιές τους.

Ένας από τους πλέον ασφαλείς τρόπους να πεθάνει ένας συστημικός ελεύθερος επαγγελματίας ή δημόσιος υπάλληλος είναι...

 

 να παρακολουθεί ΣΚΑΙ, Καθημερινή, protothema και να υποκύπτει στη τρομοπροπαγάνδα τους επειδή ο Klaus απαίτησε από τον Κυριάκο να εμβολιάσει με κάθε τρόπο τα 8 εκατ. βλαμμένα κουνούπια και να βρει τρόπο να εξαρτώννται όλοι οι Έλληνες από το κράτος.

Γι΄αυτό ο Klaus εμφανίζεται με φόντο φωτογραφίες του Λένιν ενώ δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τον Στάλιν καθώς και τον Κινέζο ηγέτη Xi.



Δεν υπάρχουν σχόλια: