"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΑΡΟΠΛΗΚΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ: Ο μακελάρης της διπλανής πόρτας μπορεί να μένει στη γειτονιά σου!

Γράφει ο Θάνος Τζήμερος

Αυτός είναι Espen Andersen Braathen, που σκότωσε 5 ανθρώπους (4 γυναίκες και έναν άνδρα) και τραυμάτισε άλλους 3.

 
Δανός πολίτης, με πατέρα Δανό και μάνα Νορβηγίδα, έζησε στο Κόνγκσμπεργκ σχεδόν όλη του τη ζωή. Ασπάσθηκε το Ισλάμ και έγινε στρατιώτης του Αλλάχ. 

Τον Δεκέμβριο του 2017, ανέβασε βίντεο στο διαδίκτυο, με το οποίο επιβεβαίωνε ότι είναι μουσουλμάνος και χαρακτήρισε τον εαυτό του ως “αγγελιοφόρο” που μεταφέρει μια “προειδοποίηση”, προσθέτοντας ότι “ήρθε η ώρα”. Η αστυνομία τον παρακολουθούσε λόγω των ριζοσπαστικών απόψεών του αλλά και διότι είχε απειλήσει πως θα σκοτώσει τους γονείς του.

Προφανώς έχει διαταραγμένο ψυχισμό. Πόσοι, όμως τέτοιοι υπάρχουν; Πόσοι Ευρωπαίοι έχουν μεταστραφεί στο Ισλάμ;  

Δεν παρατίθενται πουθενά επίσημα στοιχεία, αλλά το φαινόμενο περιγράφεται ως συνεχώς διογκούμενο.  

Πόσοι από αυτούς θα διοχετεύσουν το μίσος, που για διαφόρους λόγους αισθάνονται για τους άλλους ανθρώπους, σε εγκληματικές ενέργειες με το προκάλυμμα της θεϊκής εντολής; Ξέρεις τι είναι, ενώ μεγάλωσες σε μια κοινωνία που απαξιώνει ηθικά και τιμωρεί ποινικά τέτοιες συμπεριφορές, ξαφνικά να μάθεις ότι υπάρχει ένας θεός που ευλογεί τους φόνους και τους βιασμούς, αρκεί τα θύματα να είναι «άπιστοι»; 

 Κι όμως, αυτό το δόγμα διδάσκεται, σαν να μην τρέχει τίποτε, στο ιεροδιδασκαλείο της διπλανής πόρτας!

Ενδιαφέρθηκε κανείς να μάθει πόσα τέτοια ισλαμικά κατηχητικά λειτουργούν στην Ευρώπη;  

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου 100 σχολεία προσφέρουν επίσημα μόνο ισλαμική εκπαίδευση, τα ισλαμικά κατηχητικά (madrassas) είναι περίπου 2000.

Στην Ελλάδα πόσα είναι; 

Ενδιαφέρθηκε ποτέ το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων να τα εντοπίσει; 

Να πληροφορηθεί τι διδάσκονται τα παιδιά των μεταναστών εκεί; 

Να δει πόσοι Έλληνες φωνάζουν Αλλαχού Ακμπάρ και πόσες Ελληνίδες κυκλοφορούν με μαντίλα; 

Έλεγξε κανένας το προπαγανδιστικό προσηλυτιστικό υλικό του Ισλάμ στο διαδίκτυο, όπου η «κουλτούρα» των σφαγών και των βιασμών παρουσιάζεται ως θρησκεία αγάπης και αλληλεγγύης; 

Μέτρησε τα παράνομα τζαμιά της χώρας, τα οποία φυσικά δεν έκλεισαν μετά τα εγκαίνια του Ισλαμικού Κέντρου του Βοτανικού;

Είναι εξοργιστική η εθελοτυφλία της Δύσης. 

Το φωνάζω από το 2011: το Ισλάμ δεν είναι μόνο θρησκεία. Είναι ένα πολιτικό, κοινωνικό, νομικό και στρατιωτικό σύστημα που, με το πρόσχημα της θρησκείας, προβάλλει ένα πρότυπο «ζωής του πιστού» απολύτως ασύμβατο με τις αρχές και τις αξίες του δυτικού κόσμου. 

Οι εκκοσμικευμένοι Έλληνες μουσουλμάνοι της Κω, της Ρόδου και σε ένα ποσοστό της Θράκης είναι μειονότητα στον ισλαμικό κόσμο, και θεωρούνται και αυτοί άπιστοι από τους φανατικούς που κυριαρχούν σε όλες της ισλαμικές κοινότητες της Ευρώπης. Η Ευρώπη ήδη βρίσκεται σε έναν μεταμοντέρνο πόλεμο με το φανατικό Ισλάμ, το μόνο πραγματικό Ισλάμ

. Ο εχθρός είναι εντός των τειχών: μετανάστες ή ευρωπαίοι πολίτες που επιχορηγούνται από τον δυτικό πολιτισμό για να τον καταλύσουν.

Αν συνεχίσουμε να κρύβουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί, αν συνεχίσουμε την πολιτική του «ανοίξαμε και σας περιμένουμε», αν διστάζουμε να πάρουμε τώρα τα σκληρά αλλά αναγκαία μέτρα απαλλαγής των χωρών μας από αυτό το καρκίνωμα, η Ευρώπη θα μετατραπεί σε Ισλαμικό Χαλιφάτο με δημοκρατικές διαδικασίες σε μερικές δεκαετίες, απλώς και μόνο λόγω της πληθυσμιακής έκρηξης των μουσουλμάνων σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα των Ευρωπαίων. Μέχρι τότε, η ζωή μας θα κυλάει στον φόβο και την αγωνία για το αν θα είμαστε εμείς ή τα παιδιά μας τα επόμενα θύματα ενός «αγγελιαφόρου του Προφήτη» που έχει κάτι σημαντικό να μας πει: με εκρηκτικά, με οπλοπολυβόλα, με μαχαίρια ή με τόξα και βέλη.

Μην κάνεις το λάθος να σκεφτείς «σε μένα θα συμβεί αυτό»;  

Έτσι σκεφτόντουσαν και οι χιλιάδες πλέον νεκροί της ισλαμικής τρομοκρατίας στην Ευρώπη πριν ο στρατιώτης του Αλλάχ αναλάβει δράση δίπλα τους. 

Έτσι σκεφτόντουσαν και...

 

 οι 5 νεκροί του Κόνγκσμπεργκ, αυτής της ήσυχης πόλης 70 χιλιόμετρα μακριά από το Όσλο, εκεί που βασιλιάδες και πρωθυπουργοί πηγαίνουν στη δουλειά τους με το ποδήλατο.

Ο μακελάρης της διπλανής πόρτας μπορεί να μένει στη γειτονιά σου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: