"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΝουΔοΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΟΛΑΓΝΟ ΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Στο εδώλιο για τον Χριστό!

Το κράτος διώκει τους Έλληνες χριστιανούς, όταν αυτοί δεν ανέχονται παθητικά τον αποχριστιανισμό και τον αφελληνισμό της πατρίδας τους.  

Αυτό το μήνυμα εκπέμπεται διαρκώς από τους καθ’ ύλην αρμοδίους και είναι πολλά τα περιστατικά που επιβεβαιώνουν τις κάκιστες προθέσεις της εξουσίας απέναντι στο έθνος και στην πίστη μας.

Σήμερα, η «δημοκρατία» δημοσιεύει μια σχετική με τα προαναφερθέντα είδηση, η οποία, υπό κανονικές συνθήκες, θα προκαλούσε αίσθηση και έντονες αντιδράσεις από την πλευρά της κοινής γνώμης. Συγκεκριμένα «οι 36 κάτοικοι της Μυτιλήνης, που πήραν την πρωτοβουλία να αποκαταστήσουν τη ζημιά την οποία είχαν προκαλέσει εσκεμμένα παράνομοι μετανάστες στη θέση Απελή στα Τσαμάκια και να τοποθετήσουν τη γαλανόλευκη μαζί με το σύμβολο της Ορθοδοξίας, τον Σταυρό, που γκρέμισαν ανερυθρίαστα οι αλλοδαποί» θα καθίσουν στο εδώλιο του δικαστηρίου στις 21 Νοεμβρίου.

Οι Έλληνες πατριώτες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για… αυθαίρετη κατάληψη δημόσιου κτήματος, αυθαίρετες κατασκευές και απείθεια! 

Στη χώρα μας, με την εξουσία να έχει βαλθεί να αλλοιώσει την εθνική και θρησκευτική φυσιογνωμία του λαού μας, η τοποθέτηση της ελληνικής σημαίας και του Τιμίου Σταυρού θεωρείται… αυθαιρεσία. Τα τσαντίρια των ισλαμιστών εποίκων, οι λινάτσες που απλώνουν όπου βρουν για να πουλήσουν λαθραία, τα παραπήγματα που στήνουν ακόμα και σε πλατείες μεγάλων πόλεων προφανώς θεωρούνται νόμιμα.

Επίσης, πρέπει να σχολιαστεί και η τρίτη εκ των κατηγοριών που αντιμετωπίζουν οι 36 κάτοικοι της Μυτιλήνης: η απείθεια. 

Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμα τίμιοι, σοβαροί και γενναίοι Ελληνες, που δεν πειθαρχούν στον εθνομηδενισμό, δεν σκύβουν το κεφάλι, δεν παραδίδονται αμαχητί στα νεοταξικά σχέδια για τη χώρα μας, που θέλουν να τη μετατρέψουν σε «χώρο».

  Αυτοί οι Ελληνες κάνουν το αυτονόητο: 


Σηκώνουν τη σημαία μας και υψώνουν τον Τίμιο Σταυρό για να τα βλέπουν εχθροί και φίλοι της Ελλάδας και, πάνω απ’ όλα, για να τα βλέπει ο λαός μας και να παίρνει θάρρος για τα δύσκολα, που είναι μπροστά μας.


Editorial της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: