"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΙΣΛΑΜΟΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΟΛΑΓΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Ηλίθια, αυτοκαταστροφική Ευρώπη! Oδοντίατρος στη Σουηδία απέδειξε επιστημονικώς οτι τα "ασυνόδευτα παιδιά" είναι κυρίως μαντραχαλάδες ενήλικες (Δηλώνουν ανήλικοι για να έχουν πρόσθετα προνοιακά οφέλη ή μικρότερες ποινές όταν εγκληματούν) και η Περιφέρειά του τον κυνήγησε στο Ανώτατο Δικαστήριο το οποίο του επέβαλε πρόστιμο αντίστοιχο με 50.000 δολάρια!

Του ΘΑΝΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ


Αυτός είναι ο Σουηδός οδοντίατρος Bernt Herlitz που έκανε το αυτονόητο: δουλεύοντας σε δημόσιο κέντρο υγείας ενημέρωσε τους προϊσταμένους του για αυτό που διαπίστωνε κάθε μέρα: τα "ασυνόδευτα παιδιά" από την Ασία και την Αφρική ήταν κανονικότατοι ενήλικες.  


¨Εκανε το καθήκον του 


α) προστατεύοντας τα χρήματα των Σουηδών φορολογουμένων που πληρώνουν για τις αυξημένες παροχές προς τα "παιδιά" και 


β) καταγγέλλοντας μια παράνομη πράξη, όπως είναι η ψευδής δήλωση


Το αποτέλεσμα; 


Απολύθηκε και του έβαλαν πρόστιμο 50.000 δολάρια. 


Μια αναίσθητη Ευρώπη αυτοκτονεί καμαρώνοντας για την "ευαισθησία" της!




Κοινοποιήστε το, συμμετέχοντας στην παγκόσμια προσπάθεια συλλογής αυτού του ποσού και ταυτόχρονα κατάδειξης της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ στην οποία έχει παγιδευθεί η Ευρώπη της πολιτικής κορεκτίλας.






https://www.youcaring.com/berntherlitz-1080679




Δεν υπάρχουν σχόλια: