"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Γύρευε ο Τσίπρας να παραδώσει την εξουσία στον γιο του τον Τσε - Πήραν το μαγαζί "Ο Συνασπισμός" στα χέρια τους και από καφενείο το έκαναν μπιστρό.



Tα κατάφεραν. Μια παρέα, οι εξής δύο. Πήραν το μαγαζί Ο Συνασπισμός στα χέρια τους και από καφενείο το έκαναν μπιστρό. Ποιος να το πίστευε. Αλλά στις μέρες μας συμβαίνουν πολλά που μοιάζουν απίστευτα. Ενας μετά το άλλο τα σαλόνια υποκλίθηκαν στον Αλέξη και τον Νίκο.


Ποια σαλόνια και απίδια μάντολες; 


Μια χούφτα οικογένειες που έγιναν σπουδαίες χάρη στη διαπλοκή με το κράτος. Κρατικοδίαιτα σαλόνια. Στο πρόσωπο του νεαρού Τσίπρα είδαν το ξεκινημά τους. Γύρευε πόσες πλαστογραφίες ασφαλιστικής ενημερότητας έχουν κάνει οι επιχειρηματίες της εγχώριας ελίτ. Ακόμη και τη μάνα τους πλαστογράφησαν.


Γύρευε τι όργια και διπλοεγγραφές γίνονται στο ΙΚΑ από τις μεγάλες κατασκευαστικές. Ο Ροβέρτος ο Σπυρόπουλος θα έχει φοβερό αρχείο ο μπαγάσας με τα τρυκ τα μόρτικα που γίνονται στο ΙΚΑ. Ενα ΚΕΕΛΠΝΟ είναι η Ελλάδα. Αλλά αυτοί οι δύο τα κατάφεραν για πλάκα.


Από το παπί και το παντελόνι λι βρέθηκαν καμπόυδες στο Μέγαρο Μαξίμου.  


Και τρέχει ο ταλαίπωρος ο Μητσοτάκης, τώρα και αξύριστος. Ποιο σκληρός από τον Λίαμ Νίσον αλλά και οι δύο δεν χαμπαριάζουν. Με σπασμένα φρένα πάνε στη τελική για τις εκλογές. 


Ο μόνος που μπορεί να τους σταματήσει είναι ο Ερντογάν. Γι΄αυτό και ο Τζανακόπουλος εμφανίστηκε οργισμένος.


Μόνο ο Ερντογάν μπορεί να σταματήσει το δίδυμο Τσίπρα-Παππά με πολυετή κάθειρξη στους δύο Ελληνες στρατιωτικούς. Κανείς άλλος. Αφού να σκεφθείς...

 ακόμη και η Ντόρα είναι σύμφωνη με το Βόρεια Μακεδονία. Γύρευε να αποφασίσει ο Ερντογάν να απελευθερώσει τους δύο 10 μέρες πριν τις εκλογές. Θα φέρει τον Τσίπρα μια αγκαλιά από την νίκη. Και το αντίθετο σε περίπτωση που στείλει τα δύο παιδιά στο Εξπρές του Μεσονυχτίου. Βαρύ το τίμημα. Τουλάχιστο όμως οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις οφείλουν να παραδειγματισθούν από την απαγωγή και την αιχμαλωσία των στρατιωτικών μας. Βρισκόμαστε σε εμπόλεμη ζώνη και τα λάθη δεν συγχωρούνται.  


Εαν ο Τσίπρας καταφέρει και πάρει πίσω τους δύο είναι πολύ πιθανό- άχαστος- να κερδίσει και τις επόμενες εκλογές και στη συνέχεια με την απλή αναλογική να παραδώσει την εξουσία στο γιο του τον Τσε.


Για την ώρα οι δύο δεν έχουν αντίπαλο. Δείτε τι γίνεται στο ΚΙΝΑΛ και στο ΠΟΤΑΜΙ. Την ώρα της κάλπης θα υπάρξει τέτοια πόλωση που πολύ δύσκολα θα ψηφίσει κάποιος ΚΙΝΑΛ. Δαγκωτό ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: