"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ: O "Τζήμερος" της Ολλανδίας (Ως προς τις απόψεις. Όχι, ως προς το εκλογικό αποτέλεσμα.)

 Toυ ΘΑΝΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ

Από ομιλία του Γκερτ Βίλντερς:

1. Αναγνωρίζουμε ότι το Ισλάμ είναι μια επιδραστική ιδεολογία που καλλιεργεί το μίσος και τον τρόμο και, ως εκ τούτου, δεν είναι συμβατή με τις αξίες της Ολλανδίας.

2. Κλείνουμε αμέσως τα σύνορά μας σε αιτούντες άσυλο και μετανάστες που προέρχονται από ισλαμικές χώρες. Πρέπει να αποχωρήσουμε από τη συμφωνία του Σένγκεν και να επαναφέρουμε τους δικούς μας συνοριακούς ελέγχους.

3. Ξεκινούμε με τη διάλυση ισλαμικών θεσμών, όπως τα τζαμιά. Αρχίζουμε κλείνοντας τζαμιά που λαμβάνουν χρηματοδότηση από το εξωτερικό και ελέγχονται από το Diyanet, το τουρκικό Υπουργείο θρησκευτικών υποθέσεων, και όχι από εμάς.

4. Μπλοκάρουμε οποιονδήποτε απειλεί ή χρησιμοποιεί βία ή τον απελαύνουμε από τη χώρα μας. Και αν χρειαστεί, παίρνουμε προληπτικά μέτρα εναντίον των εκατοντάδων υποστηρικτών και χιλιάδων υποστηρικτών του τζιχαντιστικού κινήματος στην Ολλανδία.

5, Όλα τα σχολεία, οι εφημερίδες, τα μέσα ενημέρωσης θα προβάλλουν γελοιογραφίες του Μωάμεθ, όχι για να προκαλέσουμε, αλλά για να δείξουμε ότι δεν υποχωρούμε ποτέ σε απειλές και βία και ότι υποστηρίζουμε με υπερηφάνεια και σθεναρά την ελευθερία μας.

Τέλος, έχω ένα μήνυμα για όλους εκείνους τους μουσουλμάνους στην Ολλανδία που δεν σέβονται την ελευθερία μας, τη δημοκρατία μας και τις βασικές μας αξίες. Γι' αυτούς που θεωρούν τους κανόνες του Κορανίου πιο σημαντικούς από τους κοσμικούς μας νόμους. Και είναι πολλοί από δαύτους. 700.000 υπολογίζονται στη μελέτη του καθηγητή Koopman.

Και το μήνυμά μου προς αυτούς είναι: άντε, χαθείτε! Να πάτε σε μια ισλαμική χώρα. Για να μπορείτε να απολαμβάνετε τους ισλαμικούς κανόνες. Αυτοί είναι οι κανόνες τους αλλά όχι οι δικοί μας. Αυτή είναι η χώρα μας. Δεν είναι η χώρα σας, αλλά η δική μας χώρα.

Σ.Σ. Το μόνο που θα άλλαζα, είναι...

 

 η παράγραφος 4, ως εξής: "Φυλακίζουμε και μετά την έκτιση της ποινής αφαιρούμε την ολλανδική υπηκοότητα, αν διαθέτει, και απελαύνουμε οποιονδήποτε απειλεί ή χρησιμοποιεί θρησκευτική βία. Θεσπίζουμε ως ιδιώνυμο αδίκημα την υποστήριξη του τζιχαντιστικού κινήματος και εκτοπίζουμε εκτός Ολλανδίας, οποιονδήποτε εκφράζεται δημοσίως υπέρ του."

Η Ευρώπη αρχίζει και ξυπνάει. Η Ελλάδα πότε;

 

Κοινοποιήστε κατά ριπάς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: