"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ - ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΑΡΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Μια ερώτηση προς τους "αλληλέγγυους" και "ευαισθητούληδες".... Ποια είναι η Τουρκα Ματα Χαιβάνι σύντροφοι?


Της Νάντιας Αλεξίου

Ήταν 31 Αυγούστου όταν ο τουρκικός τύπος έκανε αφιέρωμα στη Müberra Öztürk την πρώτη γυναίκα με μαντίλα, Αξιωματικό του Τουρκικού Στρατού.

Ο Αρχηγός του Επιτελείου Στρατηγός Yaşar Güler επέδωσε στην Υπολοχαγό Öztürk το δίπλωμά της κατά τη διάρκεια της τελετής στη Κωνσταντινούπολη, καθώς ολοκλήρωσε με επιτυχία την εκπαίδευσή της, με τον πέμπτο υψηλότερο μέσο όρο της τάξης της.

Η ομοιότητα που παρουσιάζει η Αξιωματικός της Στρατοχωριφυλακης με τη λαθρομετανάστη- κατά δήλωση της προερχόμενη από τη Συρία - η οποία είχε συλληφθεί το καλοκαίρι με άλλους λαθρομετανάστες στον Έβρο προκαλεί ερωτήματα..

Πρόκειται για το αφήγημα του νεκρού κοριτσιού,και τα τσιμπήματα σκορπιού σε έγκυες ου βρήκαν υποστηρικτές στην Ελλάδα του (παρ ολίγον βραβευμένου) Ιάσωνα και του Πέτρου της Ευρωβουλής..


Η ίδια είχε αποτυπώσει σε βίντεο τη μετάβαση στην Ελλάδα και είχε δηλώσει ακριβείς συντεταγμένες σε μέσα που υποστηρίζουν ύποπτες ΜΚΟ και είχε μιλήσει σε μέσα ενημέρωσης και ξαφνικά, αφού πέρασαν όλοι τους στην Ελλάδα,  εξαφανίστηκε από τη δομή της Δράμας
 

Τι συμπτώσεις συμβαίνουν ...
Για τα γεγονότα της νησίδας του Έβρου εκκρεμεί μηνυτήρια αναφορά του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότη Μηταράκη, για τις οποίες διενεργείται Προκαταρκτική Εξέταση...
 

Εσείς ...

 

καλα ?! 

"Μη μου τους κύκλους ταραττε"...
 


Υ Γ Διαβαστε την ανάρτηση της Γιώτας Χουλιάρα   με... λεπτομερειες! Και η ίδια καταλήγει, "Κοίτα να δεις κάτι παιχνίδια ψυχολογικών επιχειρήσεων και υβριδικού πολέμου που παίζονται με αρωγούς τους εν Ελλάδι αλληλέγγυους και πρόθυμους να στηρίξουν την μπίζνα του  Ερντογάν."



Δεν υπάρχουν σχόλια: