"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΝουΔοΣΤΑΛΙΝΑΡΑΔΙΚΟ: Προς αριστερολάγνους γαλαζαίους ναυτιλλομένους για να το κανουμε πενηνταράκια

Γράφει ο ΑΛΚΗΣ King Kenway II (KKII)

 

Δεν τιμάμε τους αγώνες της "αριστεράς"! 

Δεν σεβόμαστε την ιδεολογία της αριστεράς ούτε τις τοξικές μπούρδες της "αριστεράς" οι οποίες υπονομεύουν όποιαδήποτε εθνική προσπάθεια, είτε να φέρει η χώρα επενδύσεις, είτε να γίνει το Ελληνικό, είτε η Διπλή ανάπλαση, είτε η ΕΑΒ να μπορεί να κατασκευάζει ανεπάνδρωτα αεροσκάφη με τη συνδρομή του Πολυτεχνείου για να μην παρελάσουν οι Τούρκοι στην Λάρισσα, είτε χωρίς "ρίσκα" κάθε είδους διότι η αδίστακτη αντιπολίτευση δεν ορρωδεί προ ουδενός μακριά από το αφιόνι της εξουσίας, είτε διότι είναι ανάδρομος ο Ερμής και προκαλεί καούρες και ξινίλες κάθε φορά παυ αναγγέλλεται κάποιο μεγάλο έργο ή κάποια επένδυση.  

Σεβόμαστε το ανθρώπινο και πολιτικό δικαίωμά τους να τα λένε όταν δε ζημιώνουν περιουσίες και ελευθερίες άλλων και εκφράζονται πολιτικά όπως ορίζει το σύνταγμα. Ως εκεί! Τίποτα άλλο!

Για αυτό βέβαια φταίει και η κυβέρνηση διότι δεν εξηγει ποιες είναι οι αρχές της. Εξάλλου πότε η ΝΔ έδειξε να έχει μια σαφή ιδεολογική κατεύθυνση; 

Όταν πανικόβλητη μην την κακοχαρακτηρισει το κακό σπυρι πια της Ελλάδας η "αριστερά", εξεδίωκε από τις τάξεις της βουλευτές και στελέχη που δεν "συνεμορφούντο" προς τις άρρητες υποδείξεις μιας "μετριοπαθούς" πολιτικής συμπεριφοράς , οι αρχές και κατευθύνσεις της οποίας  ποτέ δεν εξηγήθηκαν, εκτός από πανικόβλητες δηλώσεις σε άλλα πλαίσια, ότι "τιμάμε τους αγώνες της "αριστεράς".

Σεβόμαστε την κοινοβουλευτική υπόσταση οποιουδήποτε κόμματος, το δικαίωμά του να λέει τις όποιες αντιθεσμικές μπούρδες του, αλλά δεν τιμάμε κανέναν αγώνα από μια παράταξη η οποία δεν έχει καμία διάθεση μετάνοιας ή αυτοκριτικής αλλά απειλεί συνεχώς ότι θα κάνει τα ίδια και χειρότερα όταν θα επανέλθει.

Δεν τιμάμε όμως τους αγώνες του. Ιδίως όταν στρέφονται εναντίον μας. Μεγαλόψυχοι είμαστε, όχι μαζοχιστές

Εφόσον η "αριστερά" θέλει να μας βλέπει σαν εχθρούς και όχι πολιτικούς αντιπάλους, so be it. Και εμεις σαν εχθρούς τους βλέπουμε και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την κυβέρνηση την οποία εκλέξαμε ΑΚΡΙΒΩΣ για να μην ξανακυβερνήσει η περίεργη αυτή "αριστερά" που ονειρέυεται και τρίτο και τέταρτο γύρο, που δε μετανοιώνει για τίποτα έναν αιώνα τώρα, να κάνει οποιοδήποτε ιδεολογικό και δημοκρατικό αγώνα χρειαστεί οπως τον κάνουμε κι' εμείς, να μας προστατέψει.

Δεν γίνεται να μπαίνεις σε ρινγκ Ταιλανδέζικης πυγμαχίας και MMA και να πηγαίνεις να δώσεις μάχη με κανόνες Ολυμπιακού Ταεκβοντό. Ο αντίπαλος θα σε θερίσει.

Δεν είναι γραφικοί. Επικίνδυνοι είναι.  

Τα πενηντάρικα τη μέρα στο ATM τα Θυμάστε;

Και όχι. Δεν μετάνοιωσαν. Αν επανεκλεγούν υπόσχονται τα χειρότερα.

Και θέλουμε να γίνει όλος ο πολιτικοιδεολογικός αγώνας ώστε αυτοί οι περίεργοι grand-guignol τύποι που τη μια μας βλεπουν σαν βρικόλακες, την άλλη σαν μινόταυρους και την άλλη σαν... μπραημιδες ανάλογα με την παραισθητική κατάσταση της στιγμής, να μην ξανακυβερνήσουν.  

Και στη θέση τους να βρεθεί τρόπος και χώρος να βγουν ή/ και να ωριμάσουν άλλα αστικά κόμματα, που σέβονται τους θεσμούς και τις αρχές λειτουργίας του Δημοκρατικού πολιτεύματος χωρίς αστερίσκους και... στρατιωτικές εγγυήσεις για την... εσωτερική ασφάλεια της χώρας  και άλλες τέτοιες μπούρδες!

Δε φτάνει που δε λογοδότησαν για απόπειρα βλάβης κατά του εθνικού νομίσματος και κατά της χώρας με την προσπάθεια εκτροπής του στρατηγικού γεωπολιτικού προσανατολισμού (αφήνω την ξεφτύλα που γελάγανε οι Ρώσοι βλέποντας τον ένα να κάνει υπολίσεις σε ξένους ιδιώτες ολιγάρχες και τον άλλο να ζητάει το 1/10 που μας έδιναν οι Γερμανοί -άλλοι αυτοί! - για να βγούμε από το Ευρώ, λέγοντας ασυναρτησίες για "άλλα λιμάνια", από το πουθενά "ρε τιν' τουτ" θα λέγανε ξεκαρδισμένοι), βγάζουν και γλώσσα! 

Διότι ο διάολος έριξε στη χώρα τέσσερις κρίσεις εκεί που όλοι έλεγαν ότι τελειώσαμε... Και ξαναβγήκαν από τις τρύπες τους και βγάζουν γλώσσα!

Αφού το θέλουν η δεύτερη φορά να είναι αλλιώς, θα είναι αλλιώς 

Αυτή τη φορά...

 

 να τους ταράξουμε στη νομιμότητα! 

Έχει τα κότσια η κυβέρνηση; 



Δεν υπάρχουν σχόλια: