"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΚΗΦΗΝΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΙΚΟ: Σπεύστε να προσληφθείτε!!!

Γράφει το ANTINEWS


Τρίζουν τα κόκκαλα του Ανδρέα Παπανδρέου από την οργή. Θα σηκωθεί ο γέροντας από τον τάφο και θα πάρει στο κυνήγι τον Τσίπρα λέγοντάς του ότι «τέτοιο παπατζή δεν έχει βγάλει ποτέ η Ελλάδα. Ούτε εγώ στα καλύτερά μου δεν ήμουν όπως εσύ».


Ο άνθρωπος είναι μετρ της εξαπάτησης. Και είναι και παθολογικός ψεύτης. Έχει πει τόσα πολλά που πλέον πιστεύει ότι αυτά που λέει είναι αλήθεια. Έχει το σύνδρομο του Μινχάουζεν, λέει ψέματα με ρυθμούς πολυβόλου.


Ούτε λίγο ούτε πολύ προανήγγειλε καμιά 30αριά χιλιάδες προσλήψεις. Περάστε κόσμε στο Δημόσιο και θα πληρώνουν τα κορόιδα οι φορολογούμενοι, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι επιχειρήσεις, κυρίως οι μικρομεσαίες που στενάζουν από τους φόρους.


Μας είπε επίσης ότι με τον Πάνο το πατριώτη που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, τα έχουν συμφωνήσει για τη συμφωνία των Πρεσπών και θα μείνουν μέχρι το τέλος.  


Μας είπε ακόμη ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο κι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές θα είναι πρώτο κόμμα. Ενώ για τον Κοτζιά κι αυτός δεν είδε και δεν άκουσε τίποτε, ο ΥΠΕΞ παραιτήθηκε για λόγους αρχής και τίποτε άλλο.


Κατά τα λοιπά ο Τσίπρας τα βλέπει όλα ρόδινα. Όλα πάνε μια χαρά, λεφτά για ξόδεμα υπάρχουν, θα μοιράσει μονιμότητα στο δημόσιο, θα δώσει και γερούς μποναμάδες, τα εθνικά θέματα είναι τέτοια που θα πρέπει να είμαστε περήφανοι, ενώ θα πρέπει όλοι μας να προσκυνήσουμε στον μεγάλο Παύλο Πολάκη που θα τους βάλει όλους φυλακή.


Μια χαρά ο πρωθυπουργός, ζει στον δικό του κόσμο και μας βάζει όλους να κοιτάμε σαν χαζοί. 


Προπαντός τη ΝΔ που πλέον κάθεται και παρακολουθεί τις κινήσεις του Τσίπρα που διαμορφώνει την ατζέντα και κάνει ό,τι του γουστάρει.


Γιατί να μην το κάνει άλλωστε. Παρέδωσε τη Μακεδονία, έχει κάνει τη χώρα επίσημο προτεκτοράτο των ΗΠΑ, οι Ευρωπαίοι έχουν αυτό το καλό παιδί να τους κάνει τα πάντα. Κανείς δεν τον πιέζει, κανείς δεν του βάζει το μαχαίρι στο λαιμό ο δε… Άι Λαός, ούτε που ασχολείται με τις εξελίξεις. Κάνει ότι δεν συμβαίνει τίποτε, θα φάει και τα τυράκια που του ρίχνει ο Αλέξης και θα πάει ευχαριστημένος να ψηφίσει και πάλι Τσίπρα. Να μας το θυμηθείτε. Στο τέλος θα έχουμε κανένα ντέρμπι.  


Ο άνθρωπος δεν ορρωδεί προ ουδενός:


  Τάζει πράγματα που άλλος θα πρέπει να τα εφαρμόσει. Κάνει συμφωνίες που άλλος θα πρέπει να διαχειριστεί. Μοιράζει λεφτά που μαζεύτηκαν με αίμα, καίει τα σπαρτά και ρίχνει τις γέφυρες. Θα παραδώσει μια χώρα ρημάδι στον Κυριάκο και αυτός δεν θα ξέρει τι να την κάνει.


Έχουμε πει ότι ο Τσίπρας είναι κυνικός, ότι θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του και το τομάρι της Αριστεράς.  


Ότι θα πούλαγε και τη μάνα του ή θα συμμαχούσε με τον διάβολο για να μείνει μια ακόμη μέρα στην εξουσία. Δεν υπολογίζει πατρίδα, δεν υπολογίζει τίποτε. Μόνο το δικό του πολιτικό μέλλον και μιας δράκας ανθρώπων που τον περιβάλλουν. Το είχαμε πει. 


Μπλέξαμε με τον τύπο αυτό. Ήταν το μεγαλύτερο πολιτικό ατύχημα της χώρας από συστάσεως του ελληνικού κράτους.  


Ο Ανδρέας δεν είναι τίποτε μπροστά στον Αλέξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: