"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Test προσωπικότητας που απαντάει στις καταγγελίες Δραγασάκη, ότι «αρκεί ένα τηλεφώνημα για να αλλάξει ένας νόμος»


Δεκάδες χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου, σπεύδουν να κοινοποιήσουν στις προσωπικές τους σελίδες τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου, που με μερικές ερωτήσεις τους δείχνει ποιο επώνυμο μέλος της διαπλεκόμενης επιχειρηματικής ελίτ είναι.

Παράδειγμα, μια από τις κρίσιμες ερωτήσεις είναι «Τι νόμο θα παραγγείλεις στον πρωθυπουργό, όταν του τηλεφωνήσεις;».  

Ο χρήστης έχει τις επιλογές:  

α) Τροπολογία για παραγραφή οφειλών και ποινικών ευθυνών, 

β) Δανεικά κι αγύριστα, ποσού με 9 ψηφία, 

γ) Αλλαγή νόμου για άμεση αποφυλάκισή μου, 

δ) Φωτογραφικές φοροαπαλλαγές, 

ε) Μεσολάβηση στο ΣΔΟΕ, 

στ) Δυο καλά λογια στο ΤΑΙΠΕΔ και 

ζ) Τροπολογιούλα για τα media.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στα αποτελέσματα του test, έχει αλλάξει ένα γράμμα στα ονόματα των επιχειρηματιών, προκειμένου όλοι να καταλάβουν περί ποίων πρόκειται, αλλά χωρίς να υπάρξουν διώξεις εκ μέρους όσων αναφέρονται και χωρίς να σπάσει η εθνική παράδοση του «Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι».

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ώρες, πρόκειται να κυκλοφορήσει και τεστ με τίτλο «Βρες ποιος νταβατζής από αυτούς που ανέφερε τότε στον Μπαϊρακτάρη ο Καραμανλής είσαι», όπου επίσης δεν ανέφερε ονόματα όπως ο Δραγασάκης, αλλά λόγω της ισχυρής του τηλεπαθητικής ικανότητας, έδωσε σε όλους να καταλάβουν, χωρίς να εμφανιστεί κανείς να του ζητήσει να πει ονόματα ή να πέσει από τα σύννεφα.



(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: