"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΤΣΑΡΛΑΤΑΝΑΔΙΚΟ: Από μια μαριονέτα στο δάχτυλό του ακούει τελικά τα «μπράβο» ο Τάσος Πετρόπουλος!Απάντηση σε όλους όσους τον αντιμετώπιζαν τις τελευταίες ημέρες με ειρωνεία για τις δηλώσεις του σχετικά με τους ελεύθερους επαγγελματίες που βγαίνουν από τα μαγαζιά τους και τον ευγνωμονούν φιλώντας του το χέρι και λέγοντάς του ότι «σώθηκαν», έδωσε ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος.


Αφορμή στάθηκε ένα επεισόδιο που συνέβη ξαφνικά μπροστά στα μάτια των βουλευτών αλλά και στις τηλεοπτικές κάμερες. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μιας ακόμα ομιλίας του όπου υπερασπιζόταν για άλλη μια φορά τις νέες ρυθμίσεις για τα μπλοκάκια, εμφάνισε μια μαριονέτα στο δάχτυλό του η οποία με αλλαγμένη φωνή του ίδιου άρχισε να του μιλάει με ενθουσιασμό!


Μάλιστα ο υφυπουργός δεν δίστασε να γνωρίσει τον κύριο Μικέ και στους υπόλοιπους βουλευτές, διευκρινίζοντας ότι μιλούν πολύ συχνά μεταξύ τους αφού ο κύριος Μικές είναι πολύ καλός και του κρατάει συντροφιά τις μοναχικές νύχτες του χειμώνα, ενώ πολύ συχνά βγαίνουν οι δυό τους για βόλτα.


Πριν αποχωρήσει μάλιστα ο κύριος Μικές για να επιστρέψει στην τσέπη του υφυπουργού, πρόλαβε να κάνει έκκληση στους βουλευτές και στο κοινό να μην στοχοποιούν τον Τάσο Πετρόπουλο που είναι καλός άνθρωπος και ζήτησε να πληρώσει τώρα μια ακόμα εισφορά για να αισθανθεί λίγο καλύτερα…


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: