"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟ ΣΥΡΙΖΟΤΣΑΡΛΑΤΑΝΑΔΙΚΟ: Eλληνίδες αριστεροδεξιές "επαναστάτριες" !



Σας παρακαλώ να δείτε προσεκτικά τις 4 αυτές φώτο:
 

Στην πρώτη είναι η Βάσω Παπανδρέου σε επίσημη επίσκεψη στο Ιράν. Δε φοράει χιτζάμπ · δε φοράει κελεμπία. Είναι ντυμένη δυτικά, καλύπτοντας, όμως, το σώμα της με το φόρεμά της και το κεφάλι της με καπέλο, ώστε να παραμείνει συνεπής με το ιρανικό πρωτόκολλο.
 

Στη δεύτερη είναι η Ολλανδή Ευρώβουλευτής, Marietje Schaake, σε επίσημη επίσκεψη πάλι στο Ιράν. Δε φοράει χιτζάμπ αλλά κάλυμμα, ενώ το φόρεμά της είναι μεν μαύρο αλλά σαφώς δυτικότροπο, αφήνοντας μάλιστα ακάλυπτα μέρη του σώματός της.
 

Τα σούργελα, το ένα το "αριστερό", και το άλλο του Καμμένου στις δύο επόμενες φώτο δε θα τα σχολιάσω. Οι κρίσεις και οι συγκρίσεις δικές σας.
 


Η ουσία είναι ότι...
 ακόμη και αν θες να δείξεις ενδυματολογικό "σεβασμό" (και να μην είσαι παντελώς "ασεβής" όπως η Γερμανίδα Υπουργός Άμυνας ή η Λεπέν) μπορείς να το κάνεις με τρόπο που θα διατηρεί ακέραιη τη δυτική σου ταυτότητα.
 

Οι κυρίες όμως οι δικές μας δεν ενδιαφέρονται για τέτοιες "λεπτομέρειες". Το ταξιδάκι και η καλοπέραση τις νοιάζει. Όλα τα άλλα ... Πού να μπλέκουμε τώρα μωρέ!
 

Παρεμπιπτόντως, το αυτό σχόλιο ισχύει και για προηγούμενες, γιατί κάπου είδα και την Ολγάρα με χιτζάμπ στη Σαουδική Αραβία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: