"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΕΗΤΟ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΑΛΗΤΑΡΑΔΙΚΟ: Φιλοξενούμενη στο πολυτελές διαμέρισμα της Μαρέβα στο Παρίσι η οικογένεια Τσίπρα! - Ο ρόλος του Προέδρου Πάκη

"Αποκαλύπτει" το ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


Το  Κουρδιστό Πορτοκάλι που αποκάλυψε το ταξίδι της οικογένειας Τσίπρα στο Παρίσι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος έρχεται να σας δώσει νέες καυτές λεπτεμέρειες της διαμονής τους στης γαλλική πρωτεύουσα.


Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές μας πληροφορίες η οικογένεια Τσίπρα ήταν φιλοξενούμενη στο πολυτελές διαμέρισμα της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Πόλη του Φωτός. Τη διαμονή και τη φιλοξενία είχε κανονίσει ο Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος προσπαθεί να φέρει κοντά τα ζεύγη Τσίπρα-Μητσοτάκη.


Απώτερος στόχος του Παυλόπουλου είναι η δημιουργία Οικουμενικής κυβέρνησης με τον ίδιο ως επικεφαλής.


– Μην είστε κορόιδα και πλακώνεστε. Ελάτε να κάνουμε μία οικουμενική και να μείνουμε για πάντα στην εξουσία. Με τις χλιδές μας, τα σέα μας, τα μέα μας. Έτσι κι αλλιώς το ίδιο αποτέλεσμα θα υπάρχει για το μαλάκα λαό. Ελάτε να βολέψουμε τις οικογένειες μας, έως τα δισέγγονά μας.


Τόσο ο Τσίπρας με την Περιστέρα όσο και ο Κυριάκος με την Μαρέβα σκέφτηκαν πολύ σοβαρά την πρόταση του Παυλόπουλου ο οποίος υπακούει στις οδηγίες που έλαβε από Έλληνες ολιγάρχες που επιθυμούν διακαώς τη δημιουργία Οικουμενικής.


Ο εκμαυλισμός του Τσίπρα μέσα από την πολυτέλεια της καλής ζωής αποδείχτηκε πολύ εύκολος όπως συμβαίνει με όλους όσοι δηλώνουν δήθεν αριστεροί.


Μάλιστα, ήταν η Μαρέβα εκείνη που ξενάγησε την οικογένεια Τσίπρα στην Disneyland. Ο Κυριάκος βρισκόταν σε περιοδεία στην ελληνική περιφέρεια.


Καθώς ο Αλέξης με τα παιδιά απομακρύνθηκαν λίγο για να θαυμάσουν τους ήρωες του Ντίσνευ η Μαρέβα γύρισε και είπε στην Περιστέρα:

-Ρε συ Περιστέρα, είσαι πολύ κνίτισσα… πρέπει να βρεις κάνα τεκνό για να απολαύσεις κι εσύ τις χαρές της ζωής… Αν δε γλεντήσεις τώρα τη ζωή πότε θα το κάνεις; 

Δεν βλέπεις ότι ο δικός σου έχει μαζέψει στην κυβέρνηση όλες τις άσχετες αλλά από φωνή κορμάρα; Από τις αδελφές Νοτοπούλου, ως το βούρλο την Αχτσιόγλου που έκανε το Ασφαλιστικό μπουρδέλο. Αλλά από κορμάκι σκίζει… Τα προσόντα της είναι οφθαλμοφανή οπότε ας πάει και το παλιάμπελο… Κράτα το κινητό μου και θα κανονίσω όταν επιστρέψουμε στην Αθήνα να γίνουμε φίλες και να βγαίνουμε παρέα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: