"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΤΟΥΡΚΙΑ - ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: Το τουρκικό ΥΠΕΞ μήπως θυμάται τον κύριο της φωτογραφίας; Είναι ο δολοφόνος του ΗλιάκηΔιαβάζοντας τις ανακοινώσεις του τουρκικού ΥΠΕΞ για την πτήση Καμμένου στα Ίμια και ακούγοντας Τούρκους να επικαλούνται…την νομιμότητα δεν μπορείς παρά να θυμηθείς μια από τις πολλές περιπτώσεις που η Τουρκία έδειξε το βάρβαρο πρόσωπό της. 


Ο κύριος της φωτογραφίας είναι ο Τούρκος πιλότος F 16 Χαλί Ιμπραήμ. Είναι ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον Έλληνα χειριστή Κώστα Ηλιάκη σε αερομαχία ανοιχτά της Κρήτης. 


Αν το έκανε από ηλιθιότητα ή σκόπιμα διερευνάται.  


Όλες οι ενδείξεις δείχνουν σκοπιμότητα. Ο Τούρκος χειριστής όχι μόνο δολοφόνησε τον Ηλιάκη ,αλλά στη συνέχεια αρνήθηκε να ανέβει σε ελληνικό ελικόπτερο Super Puma το οποίο έφθασε πρώτο για να τον παραλάβει από πετρελαιοφόρο πλοίο το οποίο έπλεε στη περιοχή. Αρνήθηκε τραβώντας πιστόλι εναντίον του πληρώματος της ΠΑ!


Παρόλα αυτά η κυβέρνηση Καραμανλή τότε ,με ΥΕΘΑ το Βαγγέλη Μεϊμαράκη έδωσαν εντολή στη στρατιωτική ηγεσία να “παραδοθεί ο Τούρκος στους δικούς του”!


Τα έγγραφα του ΕΘΚΕΠΙΧ που έχει δημοσιεύσει το Militaire.gr είναι αποκαλυπτικά.


Όλα αυτά έγιναν στο πλαίσιο της...
 “εξημέρωσης του θηρίου” ή της λεγόμενης “στρατηγικής ψυχραιμίας” που υιοθέτησε ο Βαγγέλης Βενιζέλος.


Καλό θα ΄ναι να μην ξεχνάμε. Δεν έχουν περάσει και πολλά χρόνια. Και θα ΄ναι χρήσιμο κάποιος να τα θυμίζει και στους Τούρκους που τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζονται ως …προστάτες της νομιμότητας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: