"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΝουΔοΣΥΡΙΖΑίικο ΣΟΒΙΕΤΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Σοκάρει το κυβερνητικό-κομμουνιστικό-συριζαικό μένος εναντίον μιας εταιρίας που δεν κυβερνάει τη χώρα, δεν διοικεί τη Τροχαία, τη Πολιτική Προστασία και το Υπ. Συγκοινωνιών (Ποιος κυβερνάει τη χώρα; Η Αττική Οδός; Σε ποιον ανήκει το Υπ. Πολιτικής Προστασίας. Στην Αττική Οδό; Σε ποιον ανήκει το Υπ. Συγκοινωνιών; Στην Αττική Οδό; )

 


Του Blade Runner

Σοκάρει το κομμουνιστικό μένος εναντίον μίας εταιρείας

Ούτε ο Σύριζα να κυβερνούσε. 

Συγνώμη ρε χαχόλοι, από πότε μία εταιρία υποκαθιστά τη Τροχαία και τη Πολιτική Προστασία;  

Πως είναι δυνατόν μία προαναγγελθείσα χιονόπτωση να βρίσκει ανέτοιμο το κρατικό μηχανισμό και στη συνέχεια να σπεύδουμε να κατασπαράξουμε μία εταιρία; 

 Έχει χαθεί κάθε λογική, κάθε μέτρο αρκεί να εφαρμόσουμε το θανάσιμο για την Οικονομία και τους ανθρώπους project.

Ποιος κυβερνάει τη χώρα; Η Αττική Οδός;  

Σε ποιον ανήκει το Υπ. Πολιτικής Προστασίας. Στην Αττική Οδό; 

Σε ποιον ανήκει το Υπ. Συγκοινωνιών; Στην Αττική Οδό;

Αυτή η παγκόσμια πρεμούρα να γίνουμε με το στανιό κομμουνιστές, να ζούμε ταμπουρωμένοι στα σπίτια μας, να μην δουλεύουμε και μόνο να εμβολιαζόμαστε μέχρι θανάτου ώστε να αντιμετωπίσουμε τον εργαστηριακό ιό μιας προαναγγελθείσας εργαστηριακής πανδημίας που έχει μετατρέψει τους ηγέτες του δυτικού κόσμου σε βαποράκια της εμμονής κάποιων που θέλουν να αλλάξουν βίαια τον κόσμο είναι τόσο προφανής που βγάζει μάτι.

Αυτό που συμβαίνει σήμερα σε βάρος της Αττικής Οδού καθώς τα πολιτικά κόμματα τη παραδίδουν βορά στον όχλο θα συμβεί αύριο με μια άλλη εταιρία και στη συνέχεια με την επόμενη εταιρία. Και στο τέλος θα μείνει μόνο το κράτος-εταιρία αλά Κίνα. Πάπαλα. Και όποιος από μας και από δαύτους θα έχει επιζήσει.

Αλλά και ο λαός για μία ακόμη φορά μετατρέπεται σε όχλο. Σε όχλο εμβολιασθέντων (που είναι στην ουσία ανεμβολίαστοι γιατί στο Ισραήλ από χθες κάνουν την 4η δόση οι άνω των 18) και μη εμβολιασθέντων σε έναν κόσμο που αλίμονο εάν δεν έχετε διαπιστώσει ακόμη ότι είμαστε όλοι ανεμβολίαστοι καθώς προαναγγέλονται ένα σκασμό άλλα εμβόλια ειδικά για την κάθε μετάλλαξη. Εμβόλια δίχως τέλος. Δείτε τι λένε εδώ ηρωίδες Εβραίες που επέζησαν του ολοκαυτώματος και αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που συμβαίνει στο κόσμο.

Πως είναι δυνατόν μία δεξιά κυβέρνηση να κρεμάει στα μανταλάκια μία εταιρία της οποίας ο ρόλος δεν είναι η διακυβέρνηση της χώρας ούτε αντικαθιστά τη Τροχαία, ούτε τη πολιτική προστασία.

  Η εταιρία μάλιστα κατήγγειλε ότι πρότεινε να απαγορευτεί η κυκλοφορία των φορτηγών από τα μεσάνυχτα της προηγούμενης μέρας και δεν εισακούστηκε.

Ισως γιατί έπρεπε να συμβεί όλο αυτό.

Κι επειδή διαβάσαμε στη Zougla ότι το Νομικό Γραφείο του Νίκου Δένδια εκπροσωπεί την εταιρία καλούμε τον δικηγόρο Δένδια...

 να κάνει μήνυση στη κυβέρνηση και να ζητήσει εκατομμύρια ευρώ για βλάβη του ονόματος των εταιριών που μετέχουν στη κοινοπραξία της Αττικής Οδού.



Δεν υπάρχουν σχόλια: