"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: To Κουρδιστό Πορτοκάλι έβαλε μπουλντόζες στο Ελληνικό!!! - Είναι ανεπίτρεπτο, όταν η Κίνα χτίζει νοσοκομείο σε 10 μέρες, εμείς να τα ξύνουμε 10 χρόνια για να αποφασίσουμε



To Κουρδιστό Πορτοκάλι πήρε τη πρωτοβουλία να βάλει επιτέλους μπουλντόζες στο Ελληνικό θέλοντας να παρακινήσει τους αρμόδιους βραδυφλεγείς υπουργούς σ΄αυτή τη κατεύθυνση.



Το Ελληνικό είναι μία εμβληματική επένδυση που σηματοδοτεί την μετάβαση της Ελλάδας στην νέα εποχή.  


Φυσικά δεν αρκεί από μόνο του να δώσει την αίσθηση στη παγκόσμια κοινότητα και τις αγορές ότι είμαστε ένα κράτος φιλικό προς τις επενδύσεις.



Γιατί δεν είμαστε κάτι τέτοιο:



Γιατί η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι αποτρεπτικός παράγοντας.



Γιατί η χυδαία φορολόγηση είναι αποτρεπτικός παράγοντας.



Γιατί οι ασφαλιστικές εισφορές είναι αποτρεπτικός παράγοντας.



Γιατί οι δημόσιες υπηρεσίες και η γραφειοκρατία είναι αποτρεπτικοί παράγοντες.



Γιατί οι ράθυμοι υπουργοί είναι αποτρεπτικοί παράγοντες.



Γιατί τα συμφέροντα (ακόμη και τα τοπικά) οι εργατοπατέρες και πάσης φύσεως στραβοχυμένοι είναι αποτρεπτικοί παράγοντες.



Γιατί η εμμονική αντιπολίτευση μίας τραπεζουπαλλήλου (Φώφη) κι ενός καταληψία (Αλέξης) είναι αποτρεπτικοί παράγοντες.



Γιατί τα συμφέροντα χρεοκοπημένων εκδοτών και εκδοτίσκων τορπιλίζουν κάθε προσπάθεια ανάταξης μια και οι ίδιοι εκτρέφονται από το πελατειακό κράτος.



Παρόλα αυτά είναι ανεπίτρεπτο, όταν η Κίνα χτίζει νοσοκομείο σε 10 μέρες, εμείς να τα ξύνουμε 10 χρόνια για να αποφασίσουμε εάν θα μπουν μπουλντόζες στο Ελληνικό.



Το Κουρδιστό Πορτοκάλι καλεί τα εμπλεκόμενα μέρη να μην χαθεί από εδώ και στο εξής ούτε μία μέρα.



Ας δείξουμε στη παγκόσμια κοινότητα ότι δεν είμαστε ένας μίζερος λαός που ζητιανεύει δάνεια πριν ακόμη την επανάσταση του 1821.



Ότι 200 χρόνια μετά έχουμε αλλάξει…





 

Δεν υπάρχουν σχόλια: