"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΚΗΦΗΝΟΠΛΗΚΤΟ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΑΔΙΚΟ: Αυτή την ΕΙΚΟΝΑ θα δείξει ο Μητσοτάκης στη Μέρκελ - Το ανίκητο ελληνικό δημόσιο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροροφίες του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” αυτή την φωτογραφία θα έχει μαζί του ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ταξίδι του στο Βερολίνο.


Για την ακρίβεια θα δείξει τη φωτογραφία των στελεχών της ΔΕΗ και του ΑΔΜΗΕ που έδιναν στους εαυτούς τους 20.000 ευρώ μισθό το μήνα για να εξηγήσει στην Μέρκελ και στον Σόιμπλε γιατί απέτυχαν τα μνημόνια στην Ελλάδα. Οι διεφθαρμένοι οργανισμοί του Δημοσίου και η σχέση των κυβερνήσεων με τους Ελληνες ολιγάρχες κατέστρεψαν τη χώρα.


Για τους Ελληνες Ολιγάρχες δεν θα πει πολλά ο Κυριάκος γιατί κάποιοι από αυτούς κάνουν δουλειές με γερμανικές εταιρίες οπότε πρέπει να είναι προσεχτικός. Μετά από 7 χρόνια μνημόνια ανήμπορος ο Ελληνας πολίτης φορολογούμενος συνειδητοποιεί ότι οι εκάστοτε ένοικοι του Μαξίμου τα βρίσκουν με τους ολιγάρχες ενώ ταυτόχρονα υπερασπίζονται το διεφθαρμένο Δημόσιο.


Ο Μητσοτάκης θα μιλήσει στηνΜέρκελ και στον Σόιμπλε για το διεφθαρμένο δημόσιο που αρνείται να μεταρρυθμισθεί-ούτε καν την αξιολόγηση δεν ανέχεται. Θα της ζητήσει επίσης να...
μην δώσει την αξιολόγηση στον Τσίπρα. Το ίδιο θα ζητήσει και από τον Σόιμπλε. 


Ο Μητσοτάκης επιθυμεί διακαώς να οδηγήσουν οι δανειστές τον Τσίπρα στα άκρα. Ο μόνος που μπορεί να το κάνει αυτό είναι ο Σόιμπλε.
 
 
 
Τέλος πάντων, για να επανέλθουμε στη φωτογραφία και στον ΑΔΜΗΕ, ο Κυριάκος θα εξηγήσει στην Μέρκελ ότι στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμη δημόσιοι υπάλληλοι που παίρνουν από 5.000-25.000 ευρώ μισθό το μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: