"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ και ΔΥΤΙΚΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ: Χρηματοδοτούμε τον όλεθρο μας!

 

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ

Του Θάνου Τζήμερου

- Ποιος είναι ανώτερος: α) ο πρωθυπουργός ή β) ο Θεός;

Δεν υπάρχει ούτε ένας πιστός, ούτε μιας θρησκείας στον κόσμο που θα απαντήσει το (α).

- Ποιος νόμος είναι ανώτερος: α) του κράτους ή β) του Θεού;

Δεν υπάρχει ούτε ένας πιστός, ούτε μιας θρησκείας στον κόσμο που θα απαντήσει το (α).

Γι' αυτό, για χιλιάδες χρόνια ανθρώπινης εξέλιξης, η εξουσία ήταν πολιτική και θρησκευτική, ταυτόχρονα. Και όταν διαχωρίσθηκε, πάλι ο ηγεμόνας κυβερνούσε "ελέω Θεού" (Dei Gratia), έκφραση που υπονοεί ότι οι αποφάσεις του έχουν την έγκριση του Θεού. Ο διαχωρισμός πολιτικής και θρησκευτικής εξουσίας είναι πρόσφατη ανακάλυψη. Εφαρμόζεται στον Δυτικό Κόσμο μόνον, αλλά και εκεί όχι απόλυτα. Ακόμα και σήμερα, που η μοναρχία όπου έχει απομείνει έχει διακοσμητικό ρόλο, η έννοια της κυβερνώσας θρησκείας εξακολουθεί να υπάρχει, βαθιά ριζωμένη στο συλλογικό υποσυνείδητο: ο Κάρολος της Αγγλίας είναι "Dei Gratia Rex Fidei Defensor" (Βασιλιάς με τη Χάρη του Θεού, Υπερασπιστής της Πίστης) φράση που αναγράφεται (με αρχικά ή σε συντομογραφία) και στα νομίσματα του ΗΒ. Το Ελληνικό Σύνταγμα έχει ως προμετωπίδα τη φράση "Eις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος" κι ας εγγυάται, στη συνέχεια, το δικαίωμα των πολιτών να πιστεύουν σε ό,τι θέλουν.

Και τι γίνεται όταν ο νόμος του κράτους αντιτίθεται στον νόμο του Θεού;

Στο Ισλάμ αυτό είναι αδύνατον, δεν προβλέπεται καν. Αν κάποιος προοδευτικός πολιτικός, δικαστής ή απλός πολίτης διατυπώσει διαφορετική άποψη, μαύρο φίδι που τον έφαγε. Ένας ή περισσότεροι ιμάμηδες ή μουφτήδες θα βγάλουν "φάτουα" ζητώντας την κεφαλήν του επί πίνακι και θα βρεθούν πολλοί πρόθυμοι να αναλάβουν την εξόντωσή του. Όταν στο Πακιστάν, το 2011, ο υπουργός Shahbaz Bhatti, ο μόνος Χριστιανός, μέλος της κυβέρνησης, είχε ταχθεί κατά του νόμου περί βλασφημίας, δολοφονήθηκε στο Ισλαμαμπάντ. Τέσσερις μήνες αργότερα, ο κυβερνήτης της επαρχίας Πουντζάμπ, Salman Taseer, δολοφονήθηκε για τον ίδιο λόγο, και μάλιστα από τον σωματοφύλακά του. Την ίδια τύχη είχε το 2014, ο δικηγόρος Rashid Rehman, ο οποίος είχε αναλάβει την υπεράσπιση του πανεπιστημιακού Junaid Hafeez, καθηγητή Αγγλικής Λογοτεχνίας, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι προσέβαλε τον Προφήτη με σχόλιό του στο Facebook. Δύο άγνωστοι νεαροί μπούκαραν στο γραφείο του, τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν. Ο Junaid Hafeez, προφυλακισμένος από τον Μάρτιο του 2013, καταδικάσθηκε σε θάνατο τον Δεκέμβριο του 2019 και περιμένει την εκτέλεσή του.

Αυτές τις μέρες, η οργή του ισλαμικού όχλου στρέφεται κατά του προέδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Πακιστάν, Qazi Faez Isa, επειδή διέταξε την απελευθέρωση ενός Αχμαντίγια (οπαδού μια ισλαμικής αίρεσης, που θεωρούνται αποστάτες από τους σουνίτες) ο οποίος είχε διαπράξει το μέγα αδίκημα να μοιράζει φυλλάδια που εξηγούσαν την πίστη του! Χιλιάδες άτομα κατέβηκαν στους δρόμους, απειλώντας τον με θάνατο. Στις 19 Αυγούστου, μεγάλος αριθμός διαδηλωτών παραβίασαν την εξαιρετικά ασφαλή "Κόκκινη Ζώνη" του Ισλαμαμπάντ και εισέβαλαν στο Ανώτατο Δικαστήριο με σκοπό να δολοφονήσουν τον Isa. Η ισλαμιστική ομάδα Tehreek-e-Labbaik Pakistan (TLP) έχει επικηρύξει τον δικαστή προσφέροντας 10 εκατομμύρια ρουπίες (περίπου 33.000 ευρώ) σε όποιον τον αποκεφαλίσει!

Μα, είναι αδίκημα που επισύρει την ποινή του θανάτου το να μοιράζεις φυλλάδια που περιγράφουν τη μουσουλμανική πίστη σου;

Φυσικά, διότι υπάρχει μόνο μία εκδοχή του Ισλάμ, η σουνιτική, και όλες οι άλλες είναι αποστασία! Κι από τη στιγμή που το Κοράνι καταδικάζει τον αποστάτη σε θάνατο, είναι δυνατόν ο νόμος του κράτους να διαφοροποιηθεί;

Σκεφθείτε την αντιμετώπιση που έχουν οι πιστοί άλλων θρησκειών ή οι άθρησκοι. Ο πακιστανικός νόμος περί βλασφημίας λέει ότι "οποιαδήποτε υποτιμητικά σχόλια κ.λπ. σε σχέση με τον Άγιο Προφήτη [Μωάμεθ] είτε προφορικά είτε γραπτά, είτε με εικόνες, είτε με οποιονδήποτε τρόπο, με υπονούμενο ή με υπαινιγμό, άμεσα ή έμμεσα, τιμωρούνται με θάνατο ή ισόβια φυλάκιση και επιπλέον με πρόστιμο".

Παράδειγμα βλασφημίας:

Είσαι Χριστιανός;

Ναι.

Δηλαδή θεωρείς τον Χριστό ανώτερο από τον Μωάμεθ;

Ναι.

Πιάστε τον! Θάνατος στον άπιστο! Βλασφήμησε διότι υποτίμησε τον Προφήτη!

Ποιος τολμάει σε ένα τέτοιο κλίμα τρομοκρατίας να διατυπώσει άποψη, όχι αντίθετη, αλλά που να παρεκκλίνει έστω και ελάχιστα από την επίσημη θεοκρατική γραμμή;

Στη Δύση, ο Χριστιανισμός επέτρεψε (μετά από πολλές περιπέτειες) τη δημιουργία κοσμικού κράτους, διότι έχει μια ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ διαφορά από το Ισλάμ: η τιμωρία του άπιστου ανήκει στη δικαιοδοσία του Θεού, όχι του πιστού. Θα γίνει όταν αποφασίσει Εκείνος, με τον τρόπο που θα κρίνει Εκείνος. Στην πραγματικότητα κανείς πιστός δεν ξέρει ούτε το πότε ούτε το πώς. Ρωτήστε 100 θεολόγους για το τι ακριβώς είναι η κόλαση και πότε θα επισυμβεί η Δευτέρα Παρουσία, και θα ακούσετε 100 διαφορετικές εκδοχές.

Αφήνοντας αυτά τα θέματα στα χέρια του Θεού, οι Χριστιανοί μία εντολή έχουν, σαφέστατη, μολονότι πρακτικά ανεφάρμοστη: "Αγαπάτε αλλήλους, ακόμα και τους εχθρούς σας".

Το ότι σε αντίθεση με αυτή την εντολή και την παράδοση ταπεινοφροσύνης, αλληλεγγύης και ασκητισμού των πρώτων χριστιανικών χρόνων, ο Χριστιανισμός εξελίχθηκε σε θρησκεία εξουσίας, πλούτου, μεγαλοπρέπειας, ίντριγκας και σε απηνή διώκτη άπιστων και αιρετικών, με εκατόμβες θυμάτων, αποδεικνύει το πόσο είναι στη φύση του ανθρώπου να χρησιμοποιεί μεταφυσικά ερείσματα για να στηρίξει την προσπάθειά του να επιβληθεί και να κυριαρχήσει στους άλλους.

 

Σκεφθείτε τώρα τον ρόλο μιας θρησκείας που εκ κατασκευής είναι πολεμοχαρής, μισαλλόδοξη και κατακτητική. Υπάρχει περίπτωση να εκκοσμικευθεί;

Όχι, ποτέ!

Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει περιβάλλον ανεκτικότητας;

Όχι, ποτέ!

Υπάρχει περίπτωση να επικρατήσει στο εσωτερικό της μια μοντέρνα αντίληψη που να λέει "βρε παιδιά, δεν είναι δυνατόν να αποτελούν οδηγό για τη ζωή στον 21ο αιώνα, κείμενα που υπαγόρευε σε διάφορους ένας αναλφάβητος καμηλιέρης στην έρημο της Αραβίας, στις αρχές του 7ου αιώνα";

Όχι, ποτέ! Στα 1400 χρόνια που πέρασαν από τότε, το Ισλάμ παρέμεινε αμετακίνητο στη λίθινη βεβαιότητά του, διαμορφώνοντας ανάλογες κοινωνίες: ακίνητες, στείρες, ολοκληρωτικές, στις οποίες η απολυτότητα των αρχαίων εντολών έχει μπλοκάρει τις επιστήμες, τα γράμματα, τις τέχνες και την καθημερινότητα των ανθρώπων. Το Ισλάμ δίνει στον άνθρωπο δύο μόνο επιλογές: ή υποτάσσεσαι ή σε σκοτώνουμε.

Αυτοί λοιπόν οι φανατικοί θρησκόληπτοι, που δεν τολμούν ούτε να σκεφτούν ότι μπορεί να υπάρχει νόμος και δικαιοσύνη πέρα από τις "ιερές" τους εντολές, και που μπορούν να σφάξουν στο γόνατο τα ίδια τους τα παιδιά αν τις παραβούν, έρχονται στην Ευρώπη (και στις υπόλοιπες χώρες της Δύσης). Προσπάθησε, αγαπητέ αναγνώστη, να δεις με τα δικά τους μάτια το πώς βλέπουν τον πολιτισμό μας και εσένα.

Η χώρα σου δεν είναι δική σου.

Είναι του Αλλάχ και προορίζεται για τους πιστούς του, διότι κάποια στιγμή το Ισλάμ θα κατακτήσει όλον τον κόσμο, όπως λένε οι προφητείες.

Εσύ, ως μη μουσουλμάνος, είσαι παρείσακτος και ή θα ασπαστείς το Ισλάμ ή θα εξοντωθείς.

Σύμφωνα με τα "ιερά" τους κείμενα, ο κόσμος χωρίζεται σε δύο επικράτειες: στον οίκο του Ισλάμ (Dar al-Islam) και στον Οίκο του Πολέμου (Dar al-Harb). Άλλος "οίκος" δεν υπάρχει.

Όσοι κατοικούν στον Οίκο του Πολέμου έχουν ξεκάθαρη προοπτική: "Φονεύετέ τους (τους απίστους) και διώχτε τους, από κει που σας έδιωξαν…". "Πολεμάτε τους ώσπου να μην σας καταδιώξουν στην ειδωλολατρία και να υπερισχύσει η πίστη στον Αλλάχ…". (Σούρα ελ-Μπάκαρα 191 & 193). Ως άπιστος είσαι καφίρ, δηλαδή κάφρος και πρέπει, μέχρι να εξοντωθείς, να πληρώνεις τον φόρο υποτέλειας, την τζίζια (jizya ή jizyah). Θα σου φανεί περίεργο, αλλά οι στρατιές των εισβολέων, που μέσα στην εθελοτυφλία μας ονομάζουμε πρόσφυγες, θεωρούν τις ανθρωπιστικές παροχές της Δύσης, ως προκαταβολή της τζίζια!

Η κατάκτηση του Οίκου του Πολέμου γίνεται, βάσει εντολής του Προφήτη, με δύο τρόπους: με το σπαθί του τζιχάντ, του ιερού πολέμου και με την μετοικεσία.

Τα κύματα δηλαδή των δήθεν κατατρεγμένων υλοποιούν την εντολή του προφήτη (και το σχέδιο του Ερντογάν και της παρέας του) για άλωση της Ευρώπης εκ των έσω.

Η τρομοκρατία είναι μέρος αυτού του σχεδίου: "Θα σκορπίσουμε τον τρόμο στις καρδιές των απίστων…" (Σούρα αλ-Ιμράν, 151).

Ο δυτικός πολιτισμός είναι για εκείνους ένα σκουπίδι από το οποίο πρέπει να απαλλαγεί η γη (και οι Γάλλοι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων, κάνουν τα πάντα για να τους επιβεβαιώσουν). Από τη στιγμή που οι Ευρωπαίοι απορρίπτουν το Ισλάμ "είναι κουφοί άλαλοι και τυφλοί και τίποτε δεν καταλαβαίνουν" (Σούρα ελ-Μπάκαρα, 171).

Ο πακτωλός χρημάτων, που πηγάζει από τις τσέπες σου και έχει σκοπό την ενσωμάτωσή τους, δεν έχει κανένα αποτέλεσμα, διότι η θεϊκή εντολή απαγορεύει ακόμα και την οικειότητα με τους "απίστους": "Ώ σεις που πιστεύσατε! Μην έχετε οικειότητα με όσους είναι έξω από τις θέσεις σας. Δεν θα παραλείψουν να σας διαφθείρουν." (Σούρα αλ-Ιμράν, 118). Ούτε οι ίδιοι, ούτε τα παιδιά τους θα παντρευτούν ποτέ "απίστους" διότι κι αυτό είναι θεϊκή εντολή: "Και μη παντρεύεστε άπιστες γυναίκες μέχρις ότου πιστέψουν. Μια σκλάβα που πιστεύει είναι καλύτερη από μια άπιστη ακόμα κι να σας γοητέψει. Ούτε να παντρεύετε τις κόρες σας με άπιστους…" (Σούρα ελ-Μπάκαρα, 221). Οι γυναίκες δεν θα αντιμετωπιστούν ποτέ ως ισότιμες με τους άντρες, διότι αυτό θέλει ο Αλλάχ: "Οι γυναίκες σας είναι για σας όπως η καλλιεργήσιμη γη. Καλλιεργήστε την όποτε και όπως θέλετε…". (Σούρα ελ-Μπάκαρα, 223) "Οι άνδρες είναι οι προστάτες και οι Κύριοι των γυναικών, γιατί ο Αλλάχ έχει χαρίσει ανώτερο βαθμό στους άνδρες από τις γυναίκες […] Όσο για τις γυναίκες εκείνες που φοβάστε για την παρακοή τους, συμβουλέψτε τες πρώτα, έπειτα αρνηθείτε να μοιραστείτε μαζί τους το κρεβάτι τους και τέλος να τις δείρετε ελαφριά." (Σούρα ελ-Νισά, 34).

Τι είναι επομένως κάποιος που μαχαιρώνει απίστους, τυχαία, στον δρόμο;

Είναι πιστός μουσουλμάνος! Είναι ένας "στρατιώτης του Αλλάχ" που πήρε την πρωτοβουλία ή υπάκουσε στα κελεύσματα του Ισλαμικού Κράτους να κάνει εδώ και τώρα αυτό για το οποίο εντέλλονται ΟΛΟΙ οι πιστοί του Ισλάμ σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη γη.

Η Γερμανική Αστυνομία που εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας ότι ο δολοφόνος του Solingen δεν είχε στο παρελθόν διασυνδέσεις με την τρομοκρατία, δεν έχει κατανοήσει την ανατριχιαστική αλήθεια: όταν η ίδια η θρησκεία παρακινεί τον πιστό σε πράξεις "εξόντωσης των απίστων" δεν χρειάζεται καμιά άλλη διασύνδεση. Το "ιερό βιβλίο" 2 δισεκατομμυρίων σχεδόν ανθρώπων σε όλη τη γη είναι ολόκληρο ένα κήρυγμα μίσους, αλλά κανένας πολιτικός ή εισαγγελέας δεν τολμάει να το πει δημοσίως, ώστε να κινηθούν οι νόμιμες ενέργειες.

Κάθε σκληροπυρηνικός μουσουλμάνος είναι εν δυνάμει δολοφόνος. Δεν εμπίπτει σ΄ αυτή την κατηγορία, ο εκκοσμικευμένος, ο δυτικότροπος, ο "τύποις" μουσουλμάνος, αυτός που έτυχε να γεννηθεί σε ισλαμικό περιβάλλον αλλά διαμόρφωσε δυτική προσωπικότητα. Αυτός όμως, όπως έγραψα και στο προηγούμενο άρθρο μου εδώ είναι υποψήφιο θύμα. Εσύ μπορεί να τον θεωρείς μετριοπαθή, αλλά οι.. αγριοπαθείς ομόθρησκοί του τον θεωρούν αποστάτη, για τον οποίον η μόνη προβλεπόμενη ποινή είναι ο θάνατος. Την έχει επιβάλει ήδη το Κοράνι και δεν θα την εκτελέσει κανένας θεσμός "απίστων", αλλά το ίδιο το χέρι του πιστού, οποιουδήποτε πιστού, όποιος προλάβει πρώτος.

(Εκείνο το άρθρο είχε γραφτεί με αφορμή τη δολοφονία με μαχαίρι 3 κοριτσιών από ένα 18χρονο… Ουαλό από τη Ρουάντα. Είχα προβλέψει ότι οι Βρετανικές Αρχές θα απέκρυπταν το κίνητρο της επίθεσης. Πληκτρολογήστε "Rudakubana motive”. Δεν θα βρείτε τίποτε, ούτε καν κάποιο φρέσκο νέο με την πορεία  των ανακρίσεων. Όλες οι αναφορές είναι από τις αρχές του Αυγούστου.)

 

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας της Γερμανίας ανέφερε ότι ο 26χρονος δράστης του Solingen, ο Σύρος Issa Al H., που είχε ζητήσει άσυλο από τους φιλόστοργους θιασώτες της πολυπολιτισμικής πολυδολοφονικής κοινωνίας, αποφάσισε "να σκοτώσει τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό από αυτούς που θεωρεί άπιστους στο φεστιβάλ με βάση τις ριζοσπαστικές ισλαμικές πεποιθήσεις του".

Για σένα διέπραξε ένα ειδεχθές έγκλημα. Για τους ομοϊδεάτες του έκανε μία "θεάρεστη" πράξη.

Το Associated Press ανέφερε ότι για το μακελειό στο Solingen συνελήφθη επίσης ένα 15χρονο αγόρι με την υποψία ότι γνώριζε για την προγραμματισμένη επίθεση και δεν ενημέρωσε τις αρχές, μολονότι δεν συμμετείχε σ΄ αυτή. Κι έτσι παρουσιάζονται οι δύο ομάδες πιστών που ως συγκοινωνούντα δοχεία, έχουν αιματοκυλήσει την Ευρώπη: αυτοί που είναι πρόθυμοι να διαπράξουν μια θρησκευτική δολοφονική επίθεση εναντίων των απίστων (αυτό που οι αφελείς δυτικοί ονομάζουν τρομοκρατική ενέργεια) και αυτοί που θα τους κάλυπταν.

Πόσοι και ποιοι είναι αυτοί;

Πρέπει να συνεχίσουν να ζουν ανάμεσά μας;

Με ποιον τρόπο θα επισημανθούν και πώς θα εξουδετερωθούν, δεδομένου ότι αρκετοί από αυτούς έχουν αποκτήσει την υπηκοότητα ευρωπαϊκών χωρών;

Το μόνο θετικό από την επίθεση στο Ζόλινγκεν και από εκείνη που προηγήθηκε με θύμα έναν αστυνομικό στο Μανχάιμ στις 31 Μαΐου φέτος, είναι ότι ξεκίνησε η συζήτηση για την πολιτική ασύλου της Γερμανίας που μέχρι σήμερα ήταν θέμα-ταμπού. Έχουν και περιφερειακές εκλογές στη Σαξονία και τη Θουριγγία την 1η Σεπτεμβρίου και τα προγνωστικά που βλέπουν εκτοξευμένα τα ποσοστά του AfD, δεν αρέσουν καθόλου στους ψοφοδεείς συστημικούς πολιτικούς. Ο ηγέτης του κεντροδεξιού κόμματος της αντιπολίτευσης CDU Φρίντριχ Μερτς είπε ότι η Γερμανία θα πρέπει να σταματήσει να δέχεται επιπλέον πρόσφυγες από τη Συρία και το Αφγανιστάν, σε κείμενο που ανέβασε στον ιστότοπό του με τίτλο "φτάνει πια".

Γιατί δεν το είπε αυτό όταν το κόμμα του ήταν στην εξουσία;

Από το Πακιστάν να δέχεται; Από την Τουρκία; Από τη Σομαλία;

Ο ολίγιστος καγκελάριος, Όλαφ Σολτς, δήλωσε το Σάββατο ότι ήταν "σοκαρισμένος" από το "τρομερό γεγονός" και "στέκεται στο πλευρό της τρομοκρατημένης πόλης πενθώντας για τα θύματα". Δεν έχει καταλάβει ακόμα πως ο καγκελάριος δεν είναι για να παρηγορεί τους σφαγμένους, αλλά για να αποτρέπει τις σφαγές. Και προσέθεσε το κλασικό μπλα-μπλα: "θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι όσοι δεν μπορούν και δεν πρέπει να μείνουν εδώ στη Γερμανία θα επαναπατριστούν και θα απελαθούν".

Έλα, ρε μεγάλε! Μέχρι τώρα γιατί δεν το κάνατε;

Δεν θέλατε ή δεν μπορούσατε;

Δεν εξήγησε επίσης πώς ο σφάχτης, ενώ το αίτημα ασύλου του είχε απορριφθεί, σουλατσάριζε ανενόχλητος στη Γερμανία. Αλλά, όπως και ο Βρετανός ομόλογός του, εστίασε στην… ουσία του προβλήματος: υποσχέθηκε ότι θα αυστηροποιήσει τους νόμους για την κατοχή όπλων "πολύ γρήγορα"! Μόλις το άκουσαν αυτό οι μακελλάρηδες του Ισλάμ έχασαν το χρώμα τους. Πώς θα προμηθεύονται τώρα τα χασαπομάχαιρα; Αυτή την αυστηροποίηση φοβούνται, όλοι το έχουμε αντιληφθεί.

Μόνο η Alice Weidel, ηγέτης της Εναλλακτικής για τη Γερμανία (AfD), θέλει να σταματήσει πλήρως κάθε μετανάστευση. "Ω, μα τι ακροδεξιές θέσεις είναι αυτές!", αναφωνούν εν χορώ όλοι οι υπόλοιποι, κεντροδεξιοί, κεντροαριστεροί και κεντροκεντρώοι. "Α, πα, πα, τέτοιες προτάσεις είναι ασυμβίβαστες με το Γερμανικό Δίκαιο και το Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης".

Ο Σολτς τονίζει ότι "η Γερμανία παραμένει προσηλωμένη στις νομικές και ανθρωπιστικές δεσμεύσεις της για να βοηθήσει όσους διαφεύγουν από τη… δίωξη".

Από ποια δίωξη διαφεύγουν οι τζιχαντιστές;

Κι αν το Δίκαιο της Ε.Ε. οδηγεί τους πολίτες της ως πρόβατα επί σφαγήν, γιατί δεν το αλλάζει;

Τι είναι το Δίκαιο, αν όχι ένας μηχανισμός επιβίωσης μιας κοινωνίας;

Θα μπορούσε αυτή η συζήτηση να έχει ξεκινήσει το 2016, όταν ένας ισλαμιστής οδήγησε ένα φορτηγό σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο και σκότωσε 12 ανθρώπους, αλλά οι Ευρωπαίοι, ηγέτες και πολίτες, ξεχνούν γρήγορα.

Η Γερμανία δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες αιτούντες άσυλο κάθε χρόνο. Το 2023, περισσότεροι από 350.000 άνθρωποι, όλοι σχεδόν Ασιάτες και Αφρικανοί, ζήτησαν άσυλο. Επιπλέον, περίπου 1,2 εκατομμύρια Ουκρανοί έχουν φτάσει στη Γερμανία από την εισβολή της Ρωσίας το 2022. Είναι όμως το ίδιο ένας Ευρωπαίος, Χριστιανός ή άθρησκος Ουκρανός και ένας μουσουλμάνος, στρατιώτης του Αλλάχ;

Επιτέθηκε ποτέ με μαχαίρι στο πλήθος ένας Ουκρανός πρόσφυγας πολέμου (ο μόνος που δικαιούται αυτή την ιδιότητα);

Η Ευρώπη που ξέραμε είναι ήδη νεκρή. Το φεστιβάλ του Solingen το οποίο επρόκειτο να διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, προσελκύοντας έως και 25.000 άτομα, ακυρώθηκε, όπως και οι εορτασμοί του Σαββατοκύριακου σε κοντινές πόλεις. Οι συναυλίες είναι στόχοι, οι γιορτές είναι στόχοι, οι αγορές είναι στόχοι, ο τρόπος της ζωής μας είναι στόχος.

Ίσως έτσι συνειδητοποιήσουμε ότι...

 

 τα επιτεύγματα του δυτικού πολιτισμού δεν είναι καθόλου αυτονόητα. Ας πούμε, η βεβαιότητα ότι περπατώντας στον δρόμο δεν θα βρεθείς σφαγμένος, επειδή κάποιος "πιστός" υπάκουσε στις εντολές ενός "προφήτη" που έζησε 1400, 2400 ή και 400 χρόνια πριν. Αυτό το επίτευγμα το χάσαμε. Θα το αποκτήσουμε ξανά ποτέ;

Όχι, όσο συνεχίζουμε να χρηματοδοτούμε τη στρατιωτική εισβολή που ονομάζουμε μετανάστευση, όσο συνεχίζουμε να χρηματοδοτούμε τον όλεθρό μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: