"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ και ΔΥΤΙΚΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ: Πω πω σφαλιάρα!

 Toυ ΘΑΝΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ

Το ξήλωμα του γιουσουφακισμού της Ε.Ε. ξεκινάει από τη Γερμανία.

Επιτέλους, συνειδητοποίησαν οι Γερμανοί το μέλλον στο οποίο τους οδηγεί η παράνοια της πολυπολιτισμικότητας και της woke ατζέντας.

Οι Γερμανοί, και ιδιαίτερα οι νέοι, βροντοφωνάζουν:

- Όχι, η Ευρώπη δεν θα γίνει Ισλαμικό Χαλιφάτο.

- Όχι, όποιοι δεν αποδέχονται τον πολιτισμό μας θα πάρουν πόδι.

- Όχι, οι φόροι των Ευρωπαίων δεν έχουν δικαιούχο όλη την ανθρωπότητα. Έχουν τους πολίτες της Ευρώπης οι οποίοι απαιτούν από αυτούς να χρηματοδοτείται το ευρωπαϊκό κοινωνικό κράτος και όχι οι Αφρικανοί και οι Ασιάτες που έμαθαν ότι μοιράζουμε λεφτά και έτρεξαν να τα αρπάξουν.

- Όχι, δεν ευθύνεται η Ευρώπη για τη μιζέρια των ισλαμικών χωρών. Ευθύνεται το ίδιο το Ισλάμ, ένα κοινωνικοπολιτικό σύστημα ολοκληρωτικό, απάνθρωπο, εχθρικό στις επιστήμες και τα γράμματα, εχθρικό σε κάθε εξέλιξη, που παράγει φτώχεια και δυστυχία στο διηνεκές.

- Όχι, οι χώρες μας έχουν σύνορα και όποιοι τα παραβιάζουν θα αντιμετωπίζονται ως αυτό που είναι: εισβολείς. Ήδη το Πολωνικό Κοινοβούλιο, με συντριπτική πλειοψηφία, ψήφισε το αυτονόητο: η εισβολή θα αντιμετωπίζεται με πραγματικά πυρά.

Στη Θουριγγία, οι ηλικίες 18-24 έδωσαν 37% στο AfD.

Οι θέσεις της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, 100% ρεαλιστικές και 100% φιλελεύθερες (κάθε έθνος έχει το δικαίωμα να διαμορφώνει εκείνο τους θεσμούς που θα διέπουν τη λειτουργία του) αφού πολεμήθηκαν, λοιδορήθηκαν, συκοφαντήθηκαν, χλευάστηκαν, διακωμωδήθηκαν, μηνύθηκαν, γίνονται πλέον κοινός τόπος σε όλη την Ευρώπη.

Ας ελπίσουμε ότι…

 

 θα γίνουν και στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας και του φαιδρότερου πολιτικού συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: