"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΤΣΑΡΛΑΤΑΝΑΔΙΚΟ: Προσλήψεις 120 καλωδιοτυλιχτών κάνει το υπουργείο ΟικονομικώνΓια να μην βρεθεί ξανά στη δυσάρεστη θέση να κοιτάζει τον ομόλογό του χωρίς να κάνει τίποτα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αποφάσισε να δράσει: δημιούργησε ειδικές οργανικές θέσεις καλωδιοτυλιχτών στο οργανόγραμμα του υπουργείου Οικονομικών!


Σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού, οι «καλωδιοτυλιχτές» θα πρέπει να είναι απόφοιτοι πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και να μπορούν να τυλίξουν με επάρκεια ένα καλώδιο τύπου VGA, χωρίς αυτό να μπερδεύεται κατά το ξετύλιγμα και χωρίς να κρέμεται.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η κάλυψη των θέσεων γίνεται με την διαδικασία του υπερεπείγοντος, πράγμα που σημαίνει ότι οι προσλήψεις δεν είναι απαραίτητο να περάσουν μέσω ΑΣΕΠ, ενώ το κόστος θα καλυφθεί από την Παγκόσμια Τράπεζα και το δάνειο από τον Ερυθρό Σταυρό.

 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: