"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΨΕΚΑΣΜΕΝΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ: O ψεκασμένος καλικαντζαροκυνηγός ξαναχτυπά!!!

 

Toυ ΘΑΝΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ

Το ξέρετε αυτό το παλληκάρι;

Είναι ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Νίκης, Νίκος Παπαδόπουλος, εκείνος που μας είχε ενημερώσει ότι "τις μέρες των Χριστουγέννων βγαίνουν από τις πύλες της κολάσεως οι καλικάντζαροι και επιτίθενται στον λαό του Θεού" και ότι "όταν οι πιστοί φιμώνονται, μοιράζουν σφαλιάρες ακόμη και μέσα στην εκκλησία».

Το καινούριο του κατόρθωμα είναι μια ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή και απευθύνεται προς τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών. Ζητάει να μάθει αν στη χώρα μας υπάρχει «προληπτική επιστράτευση» λόγω της σύγκρουσης Ισραήλ και Ιράν.

Απολαύστε το:

«Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί: Τι συμβαίνει; Τι αποκρύπτει η κυβέρνηση από τον ελληνικό λαό; Είναι δυνατόν να εμπλέκεται η πατρίδα στην πολεμική σύρραξη μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, ενώ η κυβέρνηση αγνοεί επιδεικτικά την τουρκική επιθετικότητα εναντίον μας; Ποιος έδωσε την εντολή της προληπτικής επιστράτευσης;».

Βεβαίως επρόκειτο περί μούφας ή άλλως fake news.

Μπορεί όμως και να είναι αλήθεια και να του την σφύριξε κάποιος καλικάντζαρος που βγήκε λίγο νωρίτερα φέτος να κατοπτεύσει τον χώρο για να βρει το καλύτερο σημείο για επίθεση στον λαό του Θεού.

Αυτούς έστειλε στη Βουλή ο σοφός λαός (του Θεού εν προκειμένω).

Δεν...

 

 μας λυπάται κανένας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: