"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΑίικα ΕΘΝΙΚΑ ΨΩΝΙΣΜΕΝΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ: H συνέχεια της παράστασης!

 Του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Προσωπικώς, τον Στέφανο τον θεωρώ ήδη ξεγραμμένο. Θέμα χρόνου είναι, τίποτα άλλο.

Θα παραμείνει ενδεχομένως με τη σφραγίδα του κόμματος και κάποιους αφοσιωμένους γύρω του, αλλά θα είναι μια φθίνουσα κατάσταση.

Μέλλον δεν έχει, μόνο ό,τι απομένει από το παρόν που ξοδεύει αλόγιστα.

Δεν πρέπει όμως να ανησυχούμε για το μέλλον του θεατρικού θεσμού που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ, επειδή κλυδωνίζεται καθώς πάει να αλλάξει καλλιτεχνικό διευθυντή.

Ο αποχωρών αφήνει πίσω του μια λεωφόρο για να την περπατήσουν άλλοι.

Γι’ αυτό ως στήλη χαιρετίζω την πρωτοβουλία του κ. Νικόλα Φαραντούρη, να ανακοινώσει στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ ότι, εφόσον παραστεί ανάγκη, ο ίδιος προσφέρεται να φορέσει τον ακάνθινο στέφανο των ευθυνών της ηγεσίας.

 

  

Είναι λάθος αυτό που κάνουν πολλοί και ερμηνεύουν την (αξιοσημείωτη, πράγματι) σπουδή του κ. Φαραντούρη ως πλήγμα προς τον αγαπημένο μας Στέφανο.  

 

Είναι η υπόσχεση της...

 

 συνέχειας, η υπόσχεση ότι θα αξιοποιηθεί η πολύτιμη κληρονομιά που αφήνει ο Στέφανος, πάντα γενναιόδωρος και ανιδιοτελής…

Δεν υπάρχουν σχόλια: