"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΡΟΥΣΦΕΤΟΠΛΗΚΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ: Υπάρχουν δημόσιες ΜΕΘ για VIPs κ. Πλεύρη και κα Γκάγκα μας?

 


Γράφει ο Άλκης ο Ασήμαντος

 Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με το μητροπολίτη Αιτωλίας ούτε με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας ούτε με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων ούτε με άλλους επωνύμους που διασωληνώθηκαν. Εύχομαι από καρδιάς περαστικά σε όλους.

Από την άλλη, ή υπάρχει ενιαίο σύστημα διαχείρισης των ΜΕΘ για ΟΛΟΥΣ ή δεν υπάρχει?

  Όχι ότι δεν το έχουμε καταλάβει, αλλά να μας πουν και επίσημα οι κυβερνώντες ότι πχ η ζωή του υπουργού, του βουλευτή και του μητροπολίτη είναι πιο σημαντική από τη δική σας και τη δική μου.
 

Εν προκειμένω, ο μητροπολίτης Αιτωλίας (και Ακαρνανίας) μεταφέρθηκε από το Αγρίνιο στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με το που επείσθη να διασωληνωθεί. Σύμφωνα, όμως με καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ στο νοσοκομείο Αγρινίου παραμένει 50χρονος διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ, παρόλο που ήταν στο εν λόγω νοσοκομείο πριν από το σεβασμιώτατο.

Γιατί δεν μεταφέρθηκε πρώτα ο νέος αυτός άνθρωπος στον Ευαγγελισμό; 

Θα πάρουμε μια υπεύθυνη και δημόσια απάντηση κ. Πλεύρη και κα Γκάγκα;  

Διότι διαπιστώνω ότι...

 

 γενικώς είστε και οι δυο λαλίστατοι. Οπότε λογικά θα είναι ευκολάκι για εσάς να μας λύσετε την απορία.
 

Εντέλει, κάντε τη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ή κάποιου αλλού δημοσίου νοσοκομείου VIP να το ξέρουμε και εμείς και να μην αναρρωτιόμαστε …



Δεν υπάρχουν σχόλια: