"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΘΝΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ - ΝουΔοΣΟΥΡΓΕΛΑΡΑΔΙΚΟ: Νότης Μηταράκης για Νόμπελ!

Έβγαλε τεράστιες επιστημονικές ειδήσεις η συνέντευξη του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου στην τηλεόραση της ΕΡΤ

    Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Πάντοτε το υποπτευόμασταν εμείς, οι λίγοι κυνηγοί πολιτικών ταλέντων, αλλά τώρα πλέον έχουμε χειροπιαστά δεδομένα για να δικαιολογήσουμε τη φανατική υποστήριξη που παρέχομεν στον μοναδικό, ανεπανάληπτο Νότη Μηταράκη

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου μίλησε στην εκπομπή «..από τις έξι» της ΕΡΤ και αποκάλυψε -για όλους όσοι γνωρίζουν να κάνουν ανάλυση περιεχομένου- ότι ο κορονοϊός είναι φυλετικά επιλεκτικός ιός!

Αν αμφιβάλλετε, δεν έχετε παρά να διαβάσετε την απομαγνητοφώνηση της -ιστορικής πλέον- παρέμβασης Μηταράκη, ο οποίος είπε:  

«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμία απώλεια ανθρώπινης ζωής σ’ αυτές τις δομές των νησιών μας, παρά τον πληθυσμό που φιλοξενούσαν. […] Κρούσματα έχουμε στο ίδιο, περίπου, ποσοστό με τον γενικό πληθυσμό. Γίνονται εμβολιασμοί. Γίνονται εμβολιασμοί και μέσα στις δομές. Είμαστε χαμηλότερα από τον εθνικό μέσο όρο στον εμβολιασμό των δομών, αλλά γενικότερα, μέχρι στιγμής, δεν είχαμε καμία επίπτωση από το Μεταναστευτικό, από τις δομές φιλοξενίας προς και από τις τοπικές κοινωνίες».

Ο Μηταράκης παραδέχτηκε τα ακόλουθα: 

α) Έχουν μεν γίνει λιγότεροι εμβολιασμοί αλλοδαπών στα χοτ σποτ σε σύγκριση με τον γενικό πληθυσμό της Ελλάδας, 

αλλά β) υπάρχουν κρούσματα στο ίδιο περίπου ποσοστό με τον γενικό πληθυσμό 

και γ) ούτε ένας θάνατος!

Κοντολογίς, αν τα παραπάνω τα πάρουμε σοβαρά υπ’ όψιν και εμείς αλλά και λειτουργοί των διάφορων θεσμών που τυχόν μας διαβάζουν, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι από βιολογικής απόψεως οι αλλοδαποί στα χοτ σποτ είναι ισχυρότεροι των Ελλήνων! Εμβολιάστηκαν λιγότερο από εμάς, νόσησαν περίπου το ίδιο και δεν πέθανε ούτε ένας!

Και γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάθεται και τιμωρεί μια μεγάλη μερίδα των δικών του ψηφοφόρων (τους ανεμβολίαστους άνω των 60) και δεν απευθύνεται στον ιδιοφυή Νότη Μηταράκη, να του αποκαλύψει το μυστικό της αθανασίας των εποίκων που φιλοξενούνται στα χοτ σποτ;

Και μία πρόταση: 

 

Να διαθέσουμε -ως δανεικό «παίκτη»- τον Νότη Μηταράκη στην κυβέρνηση Μπάιντεν και να πάρουμε ως αντάλλαγμα 20 αεροπλανοφόρα, 100 μαχητικά αεροσκάφη F-35, μία ντουζίνα πυρηνικές βόμβες και δυόμισι κιλά τελεμέ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: