"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Φέσωσε και την Spot Thompson η Νέα Δημοκρατία!!! - Κατά τα λοιπά οι γραφικοί της Συγγρού θέλουν να σώσουν τη χώρα από τους γραφικούς της Κουμουνδούρου!!!


Πνιγμένη στα χρέη είναι πλέον και με τον νόμο η Νέα Δημοκρατία αφού το μεσημέρι της Τρίτης -σύμφωνα με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ- κατέφθασε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και δήμευσης λογαριασμών του κόμματος από την εταιρεία Spot Thompson του Δημήτρη Μαύρου


Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις ανεξόφλητες οφειλές του κόμματος προς τη συγκεκριμένη εταιρεία.


Τα συγκεκριμένα ασφαλιστικά μέτρα δεν είναι το μοναδικό σοκ για τους ιθύνοντες του κόμματος αφού στη Συγγρού κατέφθασε και το κατασχετήριο του κτηρίου από την τράπεζα στην οποία ανήκει. 


Το κτήριο αρχικά ανήκε στην εταιρεία του Μπάμπη Βωβού αλλά μετά την πτώχευσή της περιήλθε στην ιδιοκτησία της τράπεζας και τα ανεξόφλητα ενοίκια.


Όλα αυτά φυσικά έρχονται να προστεθούν στους: 



Mισθούς των υπαλλήλων οι οποίοι δεν έχουν καταβληθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: