"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΚΗΦΗΝΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Ο Αλέκσης δεν πάει Θεσσαλονίκη γιατί το αχαμνοξυστήριο-Γραφείο Πρωθυπουργού δεν έχει νερό και δεν μπορεί να απολαύσει το φρέντο του...



Αυτό το ΣΚ ο Αλέκσης δεν θα ανέβει Θεσσαλονίκη.
 

Βλέπετε δεν έχει νερό και δεν μπορεί να απολαύσει το φρέντο του.
 

Γιατί προφανώς αυτός είναι ο μόνος λόγος που άνοιξε παράρτημα στη Θεσσαλονίκη: ένα χαλαρωτικό καφεδάκι δίπλα στη θάλασσα και το βόλεμα των Μετακλητών Βορείου Ελλάδος.
 

Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς ότι η Αρχιαχαμνοξύστρια Β. Ελλάδος, η κα Νοτοπούλου, χρειάστηκε 5 ημέρες να συγκαλέσει μια απλή σύσκεψη για το τεράστιο πρόβλημα στην ύδρευση που αντιμετωπίζει η πόλη.
 

Σύσκεψη χωρίς φυσικά τον Αλέκση, ο οποίος ανέβηκε μεσοβδόμαδα στη Θεσσαλονίκη, έβγαλε ένα λογύδριο φυλασσόμενος από χιλιάδες αστυνομικός και γύρισε τρέχοντας Αθήνα.
 

Και στο ενδιάμεσο...


 οι τουαλέτες της Θεσσαλονίκης συνεχίζουν να ζέχνουν και τα καζανάκια έχουν πάρει άδεια.
 

Αλλά η κα Νοτοπούλου συγκάλεσε σύσκεψη ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: