"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΥΡΙΖΟΚΑΘΑΡΜΑΤΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Θανατική ποινή για τα καθάρματα τώρα! Να γίνει νόμιμη η οπλοφορία



Μετά θάνατο και να κάνετε ότι κοιμάστε. Η τσίπα δεν περισσεύει. Απεβίωσε ο 52χρονος που δεν έκανε ότι κοιμόνταν και υπερασπίστηκε την οικογένεια του όταν μπήκαν στο σπίτι του κακοποιοί, αλλά οι αρμόδιοι είναι ακόμα στην θέση τους.


«Υπουργός Προστασίας του Πολίτη» που μιλάει με αριθμούς όταν χάνετε μια ζωή. «Άλλοθι» σας οι δολοφονίες σε ληστείες και δεν έχετε τον Θεό σας πια, καρεκλοκένταυροι και ποταποί!


Από την άλλη πλευρά κάποιοι χλευάζουν όσους τολμούν να μιλάνε για νόμιμη οπλοφορία, παρά το γεγονός ότι οι κυβερνώντες αποφυλακίζουν βαρυποινίτες για να αποσυμφορηθούν οι φυλακές.


Καλά κι εμείς οι έρημοι πολίτες πως θα προστατευθούμε;  


Αν μπουκάρουν στο σπίτι μας ληστές κανένας δεν ενδιαφέρεται.


Λοιπόν ή να επαναφέρουν την θανατική ποινή ή να μας αφήσουν να οπλοφορούμε νόμιμα. 


Νόμιμη οπλοφορία, να ψηφιστεί και σύντομα γιατί είναι ο μόνος τρόπος να αντισταθούμε σε όλους τους ανώμαλους που μπαίνουν στα σπίτια μας, ληστεύουν και βιάζουν τις κόρες και τις γυναίκες μας.


Αλλιώς θα γίνουν όλοι μέλη κυνηγετικών συλλόγων και με τις καραμπίνες θα προστατεύουν την ζωή των παιδιών τους, της γυναίκας τους και την περιουσία τους.


Αφού όλοι οι κυβερνώντες είστε άχρηστοι να μας προστατεύσετε, μας οδηγείτε να πάρουμε καραμπίνες, αυτές με τα σκάγια για αγριογούρουνα.


Και θα “βαράμε στο ψητό” σε όποιον τολμήσει να μπει μέσα στο σπίτι μας και να μας απειλήσει οσαν να βαράμε αγριογούρουνα.


Στο τέλος βλέπω τους Έλληνες όλους με άδειες κυνηγού. Οπλισμένους και όποιος τολμήσει να μπει σπίτι τους την πάτησε.


Υπάρχει άραγε άλλος τρόπος για να υπερασπίσει κάποιος την οικογένεια του, όταν μπουκάρει ο άλλος οπλισμένος στο σπίτι του;


«Δεν μπορεί ο κάθε πολίτης να κατέχει και να κάνει χρήση όπλου από μόνος του απλά γιατί βρέθηκε σε δύσκολη θέση», είπε ο κ.Τόσκας.


Τι λες υπουργέ μου; Δηλαδή να κάτσουμε να μας…γλεντήσουν οικογενειακώς οι κακοποιοί; Έλεος! Το τερματίσατε πια!


Υπουργέ μου, δεν γνωρίζετε ότι άμυνα, σύμφωνα με την παρ. 2 του αρ.22 ΠΚ, “είναι η αναγκαία προσβολή του επιτιθέμενου στην οποία προβαίνει το άτομο, για να υπερασπισθεί τον εαυτό του ή άλλον από άδικη και παρούσα επίθεση που στρέφεται εναντίον τους” ;


Και η αμείλικτη πραγματικότητα, με την αιματηρή απόπειρα ληστείας στην Κηφισιά, είχε ως αποτέλεσμα να φύγει από την ζωή ο 52χρονος.


Τι μπούρδες μας τσαμπουνάτε, λοιπόν;


Ναι κανένας δεν θέλει να γίνει η Ελλάδα “Φαρ Ουέστ”, αλλά στο τέλος...
 
 θα κυνηγάμε όλοι με τις καραμπίνες αγριογούρουνα στα μεγάλα αστικά κέντρα γιατί εσείς είστε ανίκανοι να μας προστατεύσετε.


Να κάνετε δηλαδή αυτό για το οποίο σας πληρώνουμε, αλλιώς μας βλέπω δυστυχώς όλους με τα κουμπούρια κάτω από το μαξιλάρι.


Υ.Γ. Και παρόλη την εκπληκτική συμβουλή να κάνουμε ότι κοιμόμαστε όλοι όταν οι κακοποιοί μπαίνουν στα σπίτι μας, σας βεβαιώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο την ώρα που ουρλιάζει η γυναίκα σου ή το παιδί σου που βιάζουν, το σκοτώνουν οι κακοποιοί να προσποιούμεθα τους κοιμισμένους.


Ουδείς Έλληνας θα το κάνει αυτό ακόμα κι αν γνωρίζει ότι θα έχει το τέλος του άτυχου 52χρονου στην Κηφισιά.


Αρχιεπίσκοπε, μήπως αντί για δημοσιες σχέσεις με τον Ρουβά έπρεπε να πρωτοσταστήσεις  στην εξόδιο ακολουθία του άτυχου 52χρονου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: