"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΣΤΑΛΙΝΟ-ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΠΛΗΚΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ: Ποιος θεσμός θα προστατέψει τους μαθητές από τους σταλινοφασίστες του ΚΚΕ;

 


Του ΘΑΝΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ

Ποιος θεσμός θα προστατέψει τους μαθητές από τους σταλινοφασίστες του #ΚΚΕ;  

Ποιος θεσμός, κα #Κεραμέως και κε Θεοδωρικάκο, θα αντιδράσει όταν οι σταλινοτραμπούκοι προσπαθούν να μπουκάρουν στο σχολείο για να κάνουν κατάληψη; 

Ποιος θεσμός θα απαγορεύσει την κομματική διείσδυση στα σχολεία; 

Ποιος θα εμποδίσει τους εικονιζόμενους που κρατούσαν κόκκινη σημαία (ίσως ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού...) να γκαρίζουν "ο λαός δεν ξεχνά, τους φασίστες τους κρεμά" έξω από ένα σχολείο την ώρα που μαθητές και καθηγητές μέσα σ΄αυτό προσπαθούσαν να κάνουν μάθημα;

Αυτός που οφείλει να συλλαμβάνει τους παρανομούντες, είτε απειλούν με καδρόνια έξω από το σχολείο, είτε προσπαθούν να το καταλάβουν, είτε υβρίζουν όσους είναι μέσα στο σχολείο, είτε παρενοχλούν φωνάζοντας όσους κάνουν μάθημα, ονομάζεται "Αστυνομία". 

Κι αυτός που οφείλει να τους τιμωρεί ονομάζεται "Δικαιοσύνη". 

Αν ψηφίζατε ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, οι σταλινοτραμπούκοι δεν θα τολμούσαν να βγάλουν "κιχ". Σύλληψη, δίκη, καταδίκη, φυλάκιση. Το πρωί έξω από το ΕΠΑΛ, το βράδυ στις φυλακές Λαμίας για τα επόμενα 5 χρόνια.

Έτσι γίνεται στα ευνομούμενα κράτη

Αν στην αριστερή βία αντιτάξεις κάποια άλλη βία, αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί του #ΚΚΕ.  

Με δεδομένη τη χρόνια αριστερίαση των ΜΜΕ (είδατε πώς παρουσίασαν τα γεγονότα στη Σταυρούπολη όλα τα παπαγαλάκια του συστήματος) η οποιαδήποτε άλλη βία κάνει το ΚΚΕ να παρουσιάζεται ως θύμα και να φαίνονται ως απειλή για τη δημοκρατία οι αντίπαλοί του.

Εγώ γιατί έμεινα ακίνητος όλες τις φορές που μου επιτέθηκαν και με χτύπησαν στην Περιφέρεια οι τραμπούκοι του ΚΚΕ; Δεν μπορούσα να αντιδράσω; Όμως, ένα δαχτυλάκι να κουνούσα, όλα τα κανάλια αυτό θα έδειχναν.  

Θυμάστε πώς παρουσίασαν αυτές τις επιθέσεις; Πώς προσπάθησαν να μου τις φορτώσουν ή να κρατήσουν, στην καλύτερη περίπτωση, ίσες αποστάσεις;

Καταλάβετέ το. Ο δημόσιος χώρος και τα ΜΜΕ έχουν καταληφθεί μετά το 1980 από σταλινικούς. (Εδώ, τα μισά στελέχη της ΝΔ είχαν περάσει από το ΚΚΕ...) 

Μία λύση υπάρχει: 

 

Η στήριξη της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ του μοναδικού πολιτικού φορέα που πρόκειται να εφαρμόσει τον νόμο ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ κατά των σταλινοφασιστών και έχει θέσει επίσημα το αίτημα της ΑΠΟΒΟΛΗΣ του ΚΚΕ από το πολιτικό σύστημα. 

Το ξύλο φέρνει ξύλο. Δεν είναι αυτός ο κόσμος που θέλουμε να ζήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: