"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΑίικα ΕΘΝΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ: Απογειώνεται

 


Toυ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Και αυτεπίγνωση έχει και αυτοσυγκράτηση διαθέτει ο Στέφανος!

Τι νομίζετε;

Ετσι, παραδέχεται ότι δεν είναι επαγγελματίας στην πολιτική και χρειάζεται μόνο δύο πρωθυπουργικές θητείες για να κάνει αυτά που θέλει. Αυτά λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και εμένα ο νους μου πηγαίνει στον μπακαλιάρο με τον οποίο ο Ερντογάν απάντησε στις διεθνείς επικρίσεις για τις αγκαλιές του με τον Ισμαήλ Χανίγια της Χαμάς: «Δεν μπορείτε να βάλετε αλυσίδες στην καρδιά μου».

Ούτε και στη φαντασία του Στέφανου μπορείτε να βάλετε φαντασία. Ούτε όμως και στην ελαφρότητά του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, λ.χ., είπε ότι θα δώσει 13ο και 14ο μισθό στο Δημόσιο, υπαινίχθηκε ότι θα καταργήσει τις υφιστάμενες αξιολογήσεις, επειδή «μόνο ο έλληνας πολίτης αξιολογεί τους δημόσιους υπάλληλους», όπως επίσης ότι θα κάνει προσλήψεις, αφού το βασικό πρόβλημα του Δημοσίου, κατά τη γνώμη του, είναι η υποστελέχωσή του.

Και φανταστείτε ότι όλα αυτά ήταν η απάντησή του στην ερώτηση του δημοσιογράφου…

 

 αν συμφωνεί με την κατάργηση της μονιμότητας στο Δημόσιο. Κι έχουμε ακόμα μπροστά μας κάπου έξι εβδομάδες προεκλογικής εκστρατείας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: