"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΝουΔο-γαλαζαίικο ΑΛΗΤΑΡΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Ξεφτιλισμένοι γαλαζαίοι και εκπορνευμένα ΜΜΕ!

 

Toυ ΘΑΝΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ

Έτσι παίζεται η μπαλίτσα στην πολιτικοδημοσιογραφική πιάτσα.
 

Για να το καταλάβουμε καλύτερα:

Το επικουρικό είναι καθαρά ΙΔΙΩΤΙΚΟ ταμείο, ανταποδοτικού & κεφαλαιοποιητικού χαρακτήρα. 

Αποφασίζουν οι υπάλληλοι μιας εταιρείας ή ενός επαγγελματικού κλάδου να φτιάξουν δικό τους ταμείο. Ποιος πρέπει να το χρηματοδοτεί; 

Οι ίδιοι από την τσέπη τους ή/και οι εργοδότες τους ΑΝ έχουν κάνει σχετική συμφωνία

Όμως, τους δημοσιογράφους, η (εκάστοτε) κυβέρνηση τους χρειάζεται ως ντουντούκες της και ως επί πληρωμή δολοφόνους χαρακτήρων για τους αντιπάλους της. Και όχι όλους. Μόνο αυτούς που δουλεύουν στα 7 πανελλήνιας εμβέλειας κανάλια! Οπότε, ο προϋπολογισμός, δηλαδή εσύ κι εγώ, πληρώνουμε τα ασφάλιστρα που έπρεπε να πληρώσουν δημοσιογράφοι και κανάλια για το επικουρικό ταμείο των δημοσιογράφων.  

(Η είδηση ΕΔΩ)

Δηλαδή οι δικοί μου φόροι, τα έσοδα από τον ιδρώτα μου που τα στερείται η οικογένειά μου, χρηματοδοτούν τους συκοφάντες μου! 

Και δεν μπορώ να κάνω τίποτε! 

Και δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να διώξει αυτή τη γαλαζαία αλητεία, αυτή την καραμπινάτη ληστεία του φορολογούμενου, αυτή την απροκάλυπτη δωροδοκία όσων υποτίθεται ότι πρέπει να ελέγχουν την εξουσία!
 

Ολοένα και περισσότερο γινόμαστε...

 

 Κολομβία, έρμαια της πολιτικοδημοσιογραφικής μαφίας, που φορώντας φερετζέ δημοκρατίας, σε στριμώχνει στις εκλογές με το ακαταμάχητο επιχείρημα "θες να έρθει ο άλλος;". 



Δεν υπάρχουν σχόλια: