"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ: Η «ανοιχτή κοινωνία» σκοτώνει




 
(...) Τα συνθλιμμένα σώματα των παιδιών στη Βαρκελόνη από τους ισλαμιστές δολοφόνους ξεβράκωσαν για άλλη μία φορά τις ευρωπαϊκές ηγεσίες και τη δική μας. 


Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε ο ελαττωματικός Μελάτος ένοικος της Πειραιώς είχαν το στοιχειώδες θάρρος να πουν τις δύο λέξεις: ισλαμική τρομοκρατία. Από τις φοβικές «πολιτικά ορθές» ανακοινώσεις τους θα μπορούσε κανείς να υποθέσει πως οι δράστες της σφαγής, που έχει θύματα και Ελληνες, είναι Εσκιμώοι ανιμιστές ή Γιαπωνέζοι ταοϊστές.

 
Δεν είναι.  


Είναι μουσουλμάνοι. Και δεν είναι «ψυχασθενείς», κάποιοι «φανατικοί». Αυτό είναι το know how της θρησκείας τους στην απόλυτη εφαρμογή. Αυτό σε μεγαλύτερη κλίμακα συνεθλίβη στο Πουατιέ από τον Κάρολο Μαρτέλο και στα τείχη της Βιένης από τον Ευγένιο της Σαβοΐας. Αυτοί μας κατείχαν 400 χρόνια, αφού εφάρμοσαν Ιερό Πόλεμο (Τζιχάντ), και αυτούς διώξαμε με το σπαθί και το ντουφέκι πίσω στην Ασία «για του Χριστού την Πίστη Αγία και της Πατρίδας την Ελευθερία»


Η ελευθερία μας δεν κινδυνεύει αφηρημένα από κάποιους, κινδυνεύει από το μαχητικό Ισλάμ. Και η Ελευθερία μας ανήκει σε μας. Κανένα δικαίωμα δεν οφείλεται στους εχθρούς της, στους εχθρούς μας.

 
Η επέλαση της ισλαμικής τρομοκρατίας οφείλεται στην παρουσία τους ανάμεσά μας. Αν δεν ήταν εδώ, δεν θα μπορούσαν να μας βλάψουν. Λίγοι φανατικοί από τις όλο και διευρυνόμενες κοινότητές τους αρκούν για να μας βουτάνε στο ίδιο μας το αίμα.
 

Οφείλουμε λοιπόν...
 να αναστρέψουμε την ισλαμική πλημμυρίδα με νομικά μέτρα και πρακτικές κρατικές πολιτικές


Η Ευρώπη να επιστρέψει στους τρεις πυλώνες της, στην Ελλάδα, στη Ρώμη και στον Χριστιανισμό. Να γίνει πάλι χριστιανικό οχυρό. Και όλη η Δύση, από την Ουάσινγκτον ως τη Μόσχα, μαζί με το Ισραήλ, να αφανίσει από το πρόσωπο της Γης τους φορείς αυτού του γενοκτόνου φονταμενταλισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: