ΣΥΡΙΖΑίικο ΣΟΥΡΓΕΛΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Έφη ας πρόσεχες!

 


Γράφει η Anna Maria Logotheti (αντιγραφή και σχόλιο  ΑΛΚΗΣ ο ανάλγητος):
 

"Αν η Αχτσιογλου δεν αντέχει το bullying που δέχεται από τους συντρόφους ομοϊδεάτες της , ας της πει καποιος πως Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ .
 

Εμείς το εμπεδώσαμε και αντιμετωπίσαμε αξιοπρεπώς τα άθλια χασταγκ που υποστήριζε για μια τετραετία  - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@μιεσαι - δολοφόνοι - παιδοβιαστες κτλ.
 

Το ίδιο έκανε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένεια του.  
 

Ως γυναίκα την καταλαβαίνω , αλλα η ευαισθησία δεν έχει ωράριο , ούτε οφείλει να λειτουργεί τους μισούς μήνες τον χρόνο .
 

Ειμαι ανάλγητη το ξέρω . "
_______________________________
 

Μου έρχονται φράσεις στο μυαλό, "What goes round, comes around", "Δεν ήξερες, δε ρώταγες;" και κάτι τέτοια. Τι να σε κάνω Εφη μου. 

 Το "Κεφάλαιο" το διάβασες, ή έστω την περίληψη. Για την "μη κανονικότητα" όχι μόνον των Γαργαλιάνων, του Μελιγαλά και της Τατάρνας (που μπορεί να σου άρεσε κιόλας), αλλά και του Μπούλκες, για να δεις τι πραγματικά έχουν στο μυαλό τους τα συντρόφια, δεν τη διάβασες;   
Το ιδεολογικό τυράκι το είδες, τη φάκα δεν την είδες;
 

Διότι η "μη κανονικότητα", ή το "Σε ποια πλευρά πέφτουν οι Μολότοφ" που έλεγε το πρώην αφεντικό σου, στην "εφαρμοσμένη" 😃, αν μπορώ να το πω έτσι , και "ιστορική αριστερά", είναι δίκοπο μαχαίρι.  

Που τώρα...

 

 βλέπεις και εσύ την κοφτερή όψη του. 

 
Ας πρόσεχες.
 

ΑΛΚΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου