Ενα προφητικό κείμενο για την Αmy Winehouse

Αμέσως μετά την ακύρωση της εμφάνισης της Amy στην Αθήνα, στις 19 Ιουνίου 2011, ο Νίκος Τριανταφυλλίδης, διοργανωτής συναυλιών και ιδιοκτήτης του συναυλιακού χώρου Gagarin, έγραψε στο Internet ένα κείμενο που μπορεί να χαρακτηριστεί προφητικό:

Παρακολουθώ με φρίκη την κανιβαλιστική φιέστα που έχει στηθεί γύρω από την ξεχαρβαλωμένη Amy Winehouse.  

Μάνατζερ, ατζέντηδες, δικηγόροι, συγγενείς και γκόμενοι προσπαθούν μάταια να την κρατήσουν στα πόδια της με απεχθή, πάντα, κίνητρα. 

Διότι η Amy δεν είναι η καταραμένη μπλουζίστρια που αργοπεθαίνει στη μικροσκοπική σκηνή ενός χαμαιτυπείου, αλλά μια ψηφιακή καρικατούρα της που ξερνάει pixels σε αρένες και στάδια. Δεν χρειάζεται να έχεις ζήσει στα παρασκήνια της μουσικής βιομηχανίας για να καταλάβεις πως πρόκειται για ένα κουκλοθέατρο ενηλίκων που παράγει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Μόνο που η μικρή κουκλίτσα έχει αρχίσει να φέρεται κάπως περίεργα εδώ και πολύ καιρό. Πόδια και χέρια κάνουν σπασμωδικές κινήσεις, καμιά φορά το κεφάλι της στριφογυρνάει 180 μοίρες και δαγκώνει με λύσσα τις κλωστές της. Κανένα πρόβλημα. Τώρα θα παρουσιάσουμε ένα freak show.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου