Τουρκική υποκρισία

Ένα γράμμα απ το Πόρτο Ράφτη


Τελευταία, ο Τούρκος πρωθυπουργός έκανε δριμεία κριτική στο Ισραήλ για την επιχείρηση του ισραηλινού στρατού στη Γάζα στις αρχές του έτους. Ματαίωσε μάλιστα, εξ αυτού του λόγου, προγραμματισμένα κοινά γυμνάσια, μη δεχόμενος την ισραηλινή συμμετοχή σε αυτά.
Αυτό, βέβαια, αποτελεί ένα ακόμη δείγμα ισλαμικής υποκρισίας, όταν ολόκληρη η υφήλιος παρακολουθει με φρίκη την τουρκική κτηνωδία στις στρατιωτικές επιχειρήσεις ρουτίνας στις κουρδικές περιοχές. Καμιά χώρα στον ισλαμικό κόσμο δεν έχει καταδικάσει τις σφαγές των Κούρδων αμάχων από τους Τούρκους και όποιες κριτικές προέρχονται από τη Δύση, η Τουρκία τις αντιμετωπίζει με προκλητικότητα και τις απορρίπτει με βδελυγμία και εκφράσεις πληγωμένου φιλότιμου.
Με βάση τα πορίσματα της οργάνωσης Human Rights Watch, η τουρκική κυβέρνηση, εκτός της απαγόρευσης, που έχει επιβάλει στους Κούρδους, να μιλούν τη γλώσσα τους και να βαφτίζουν τα νεογέννητα με κουρδικά ονόματα, με μια από καιρό οργανωμένη επιχείρηση με σκοπό να καταστρέψει την εθνική ταυτότητα της μειονότητας αυτής, ισοπέδωσε 3.000 χωριά εκτοπίζοντας 370.000 Κούρδους πολίτες.

Και πού να θυμηθούμε τη σφαγή των Αρμενίων ή τους διωγμούς των Ελλήνων...

Εν όψει των παραπάνω, καλώς να ορίσετε κύριοι Τούρκοι (οζ γκελντινίζ) στην Ευρωπαϊκή Ενωση! Μόνο εσείς μας λείπετε, για να εξισλαμισθούμε τελείως και να αποκτήσουμε, επί τέλους, φθηνά και δίχως στερήσεις, το πετρέλαιο που μας χρειάζεται.

Ι. Ιωσηφ / Πόρτο Ράφτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου