ΕΘΝΙΚΑ ΝουΔο-γαλαΖΑΙΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ: Ο εθνικός μας μπουχέσας-σουβλακοφάγος , τον εθνικό μας αριστεροκατσαπλιά ΤΟΝ ΠΑΕΙ ! Τί δεν καταλαβαίνεις?

Γράφει ο ΑΛΚΗΣ 

Λες και ήταν χτες (άρθρο του 2012, για να μην ξεχνιόμαστε)...
 

Μόλις διέγραψα, αν και έμπλεος οργής, ένα μεγάλο κείμενο 1000 λέξεων αναφερόμενος στην περίεργη, το λέω ευθαρσώς, παρέμβαση την οποία επιχείρησε να κάνει προχθες το βράδυ ο μέχρι τούδε σκανδαλωδώς σιωπηλός(...) πρώην πρωθυπουργός, σε συνέχεια της κινητικότητας και άλλων πρώην στελεχών του, πολλούς μήνες πριν, και με αποκορύφωμα το προηγούμενο διάστημα.
 

Επειδή όμως απευθύνομαι σε ανθρώπους οι οποίοι και χρόνο για να διαβάζουν μεγάλα κατεβατά δεν έχουν, αλλά και μάλλον ξέρουν πράγματα και ενδεχομένως πολύ καλύτερα από εμένα, νομίζω ότι αρκεί να παραθέσω τον παρακάτω σύνδεσμο.

Καραμανλής: Εγώ τον Τσίπρα τον πάω!
 

Και πλέον, μεγάλα παιδιά είμαστε, πιστεύω συνεννοηθήκαμε.
 

Απλά ας έχουμε υπόψη μας ότι σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά (δηλαδή η χώρα μπει -πάλι- σε εσωτερική, πολιτική/ πολιτειακή ή / και εθνική περιπέτεια), όλοι αυτοί οι οποίοι είτε εξάπτουν πάθη, συνειδήσεις και σπέρνουν τις διχόνοιες, είτε έχουν «ανησυχίες» για ένα ολίσθημα, ενώ στη θητεία τους τα έκαναν τρις χειρότερα και εν μέσω εποχών παροιμιώδους διεθνούς και εθνικής σταθερότητας, θα είναι οι πρώτοι οι οποίοι θα πάρουν το αεροπλάνο για να βρεθούν σε ασφαλές έδαφος εάν τα πράγματα γίνουν πολύ δύσκολα.
 

Από την άλλη όπως έγινε και το 2015, όσοι ψηφίσουν την οδό της ανωμαλίας, υπάρχει πλέον εμπειρία, μπορεί να είναι και οι πρώτοι οι οποίοι θα υποφέρουν και θα κλαίνε μπροστά στο ΑΤΜ, εάν η χώρα εξοκείλει για άλλη μια φορά και πέσει στα βράχια. Χώρια το ότι όταν πυροβολείς πολλές φορές στο πόδι σου έστω και δια της ψήφου, κάποια στιγμή θα σου το κόψουν.
 

Όσο και εάν βλέπουμε τα σημάδια και ανησυχούμε, δεν ξέρω εάν ενέργειες όπως το να βγάλουμε μανιφέστο και να βγούμε στους δρόμους όπως επί των ημερών του «Μένουμε Ευρώπη» θα είχαν αποτέλεσμα. Πιστεύω όμως  ότι τη δραστικότερη πράξη ευθύνης θα την κάνουμε όταν...

 

 το χέρι μας θα διανύσει εκεί είναι από τα τελευταία 30, 40, 50 εκατοστά προς την ψηφοδόχο όταν θα έρθει η ώρα.
 

Είπαμε: Αυτοί έχουν πού να πάνε. Εμείς θα μείνουμε εδώ…

ΥΓ: ΝΤΡΟΠΗ!!!
 

ΥΓ2: Οδηγίες προς Ναυτιλλομένους: Προσέχετε τα νώτα σας. Ιδίως το  διάστημα  μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου