ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΑΛΗΤΑΡΟΞΕΦΤΙΛΑΡΟΠΛΗΚΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ: Αναρχικοί ως delivery boys της ΓΑΔΑ (Σε λίγο θα εκλιπαρούν για μια θέση σερβιτόρου ή παρκαδόρου στην Πατησίων)


Γράφει ο Μπακούνιν

 Αυτοί οι ταλαίπωροι φρίκουλες που υποδύονται τους αναρχικούς και τους αντιεξουσιαστές έχουν στη διάθεση τους -λόγω νεότητος- πολλά χρόνια ώστε να εκλιπαρούν ένα μεροκάματο σερβιτόρου, για να κάνουν εγχείρηση ή να κεράσουν καφέ τη γκόμενα όταν εκείνη πάψει να είναι ταγάρι των Εξαρχείων και αρχίσει να έχει απαιτήσεις γυναικείας κανονικότητας.

Αυτοί οι ταλαίπωροι φρίκουλες λοιπόν ή θα εκλιπαρούν για μια θέση σερβιτόρου, μια θέση ντελιβερά ή θα αναγκασθούν να ζήσουν μια ζωή στην παρανομία με μικροκλεψιές ή άλλα πιο βαριά ποινικά αδικήματα, που θα τους μετατρέψουν σε σπιούνους και χαφιέδες των μπάτσων και του συστήματος που τόσο μισούν.

Προσκυνημένοι χαφιέδες και δωσίλογοι του συστήματος είναι οι προδιαγραφές που οι ίδιοι σκηνοθετούν για τα χαμένα τους κορμιά.

Γιατί αναρχία δεν είναι αυτά τα επικοινωνιακά καραγκιοζιλίκια διψασμένων για δημοσιότητα αναρχοκάφρων, οι οποίοι καθώς μεγαλώνουν γίνονται τα καλύτερα πελατάκια της ΓΑΔΑ, ώστε...

 

 οι μεν και οι δε να συντηρούν τη μπλόφα αναρχικοί εναντίον μπάτσων, ενώ στην πραγματικότητα είναι συγκοινωνούντα δοχεία.

Αλληλεγγύη λοιπόν στους προσκυνημένους ταγαροαναρχικούς της λεωφόρου Αλεξάνδρας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου