ΚΟΡΩΝΟΪΟΠΛΗΚΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ - ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Τολμάτε να το φανταστείτε?



Είμαστε σε ένα εναλλακτικό σύμπαν, εις το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κερδίσει τις εκλογές του Ιουλίου 2019 και έχει φτιάξει τη δικιά του δυνατή ομάδα για την αντιμετώπιση του κορωνοιού:
 
✔️Για δύο μήνες τις ενημερώσεις στο υπουργείο υγείας έχει αναλάβει προσωπικά ο Παύλος Πολάκης, καπνίζοντας αρειμανίως on camera. Διαπρέπει δε στην αγγλική ορολογία.

✔️Υπουργός Διαχείρισης Κρίσης έχει οριστεί ο Αλέκος Φλαμπουράρης, που έχει διαχειριστεί με τη μοναδική του τεχνογνωσία τόσες και τόσες κρίσεις. Στις καθημερινές ενημερώσεις πλαισιώνει τον Παύλο Πολάκη απολαμβάνοντας έναν μερακλίδικο φρέντο καπουτσίνο.

✔️Ο Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, σπάει live κάθε Παρασκευή την καραντίνα για να πάει στην αγαπημένη του Αίγινα. Ο κόσμος στο λιμάνι τον λατρεύει.

✔️Ο Υπουργός Πολιτισμού, Σταμάτης Κραουνάκης, μια φορά την εβδομάδα μεταβαίνει προσωπικά στο Σύνταγμα και μοιράζει στον κόσμο δωρεάν πρόπολη, η οποία αποδεδειγμένα θεραπεύει τον κορωνοιό.

✔️Στην Αττική ο συντονισμός έχει ανατεθεί στη Ρένα Δούρου, λόγω της τεράστιας εμπειρίας της στη διαχείριση κρίσεων, που προκαλούν εκατόμβη νεκρών.
 
✔️Το μεταναστευτικό το έχει αναλάβει κατ’ αποκλειστικότητα η κυρά-Τασία Χριστοδουλοπούλου. Με το γλυκό χαμόγελό της έχει κερδίσει τον λαό, ενώ το - προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα - σύνθημά της είναι: 


«ανοιχτά σύνορα για ανοσία αγέλης».
 
Τώρα τέλη Απριλίου 2020, μετά από 2 μήνες σκληρής μάχης με τον κορωνοιό, ο Πρωθυπουργός, Αλέκσης Τσίπρας, απευθύνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό, για να παρουσιάσει τα επόμενα βήματα της κυβέρνησής του ...
 
Τι; Να σταματήσω;! Δεν θέλετε ούτε να φαντάζεστε ένα τέτοιο σενάριο;
 
Η αλήθεια είναι πως ούτε εγώ ...
Ευτυχώς έμεινε στο πλαίσιο της επιστημονικής φαντασίας ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου