ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΥΡΓΕΛΟΜ@Λ@Κ@Σ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Oι οξυδερκείς γονείς καμάρωναν τα βλαστάρια τους λες και αρίστευσαν στο Χάρβαρντ!!! (Στο καπάκι έρχεται ο βουκόλ δήμαρχος της Καλαμάτας και δηλώνει ότι δεν θα απαγορευθεί ο Σαιτοπόλεμος)

Aπό τον Ian Ford


Προφανώς ανάμεσα στο πλήθος εκεί στη Καλαμάτα που παρακολουθούσε τον σαιτοπόλεμο με πρωταγωνιστές εφήβους βρισκόντουσαν και οι υπεύθυνοι καθώς και οξυδερκείς γονείς τους που καμάρωναν τα βλαστάρια τους.  


Ανάμεσα δε στα βλαστάρια υπήρχε και ένα κορίτσι ζωσμένο με πολεμοφόδια η οποία είχε επίσης δεμένο στη μέση την υφασμάτινη ταγαροτσάντα με τα πολεμοφόδια-σαίτες.


Και οι γονείς τους καμάρωναν τα βλαστάρια τους λες και αρίστευσαν στο Χάρβαρντ και το Γέηλ. Τα καμάρωναν όπως οι κρητικοί όταν τα βλέπουν να πίνουν ρακές και να ρίχνουν μπαλωθιές. Στη συνέχεια καβαλάνε τις μηχανές και τα αγροτικά και σκοτώνονται ή σκοτώνουν κάποιους άλλους. Αλλοι από δαύτους ξεσπάνε στα αδέσποτα και στα ζώα γενικότερα. Η “λεβεντογέννα” Κρήτη είναι πρώτη στις κακοποιήσεις ζώων.  


Ολοι αυτοί έγιναν γονείς χωρίς να γνωρίζουν την τύφλα τους για το τι σημαίνει να φέρεις έναν άνθρωπο στο κόσμο. Εγιναν γονείς επειδή το λέει το πατροπαράδοτο έθιμο: Επειδή οι απανταχού Μπάμπης και Σούλα πρέπει αφού παντρευτούν να φέρουν στο κόσμο το οξυδερκές βλαστάρι τους που είναι δική τους κόπια.

 
Στο καπάκι έρχεται ο βουκόλ δήμαρχος της Καλαμάτας και δηλώνει ότι δεν θα απαγορευθεί ο Σαιτοπόλεμος.  


Σωστά γιατί να απαγορευθεί; Επειδή σκοτώθηκε ένας άνθρωπος;


 Αυτό είναι μία αναμενόμενη απώλεια πολέμου.

 
Αλλωστε...


 οι εξυδερκείς τουρίστες που έρχονται στη πόλη για να παρακολουθήσουν τον Σαιτοπόλεμο αφήνουν τα ωραία τους γιούρο.

 
Οσο για τον εικονολήπτη πήγε να τραβήξει το πατροπαράδοτο επειδή θα πρέπει κι όλοι εμείς οι υπόλοιποι να παρακολουθήσουμε καμμιά 20αριά οξυδερκείς συμπολίτες μας να εκσφενδονίζουν ευτυχισμένοι τα εκρηκτικά με το οξυδερκές πλήθος να τους καμαρώνει…

 
Ε, όπως έχουμε ξαναγράψει δεν υπάρχει σωτηρία σ΄αυτό εδώ το βαλκάνιο οικόπεδο. Εμπρός λοιπόν, σκοτωθείτε πατροπαράδοτα….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου