ΣΥΡΙΖΟΣΟΥΡΓΕΛΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Η χαζογέφυρα και όχι πεζογέφυρα…

Υπάρχει μία τάση,  που γουστάρω πάρα πολύ να τη βλέπω, γιατί δείχνει τη κατάντια μας εφ όλης της ύλης,  ως φυλής και ως ράτσας… Βρίσκουμε  μιαν αρρώστια και από κει κι ύστερα,  τα πάντα  περιστρέφονται γύρω από αυτήν… Για τα πάντα ρίζα του κακού είναι αυτή και πάει λέγοντας.
 

Και για να ξηγιόμαστε, για όσους κάνουν τους έξυπνους, αυτοί που υπογράψανε την συμφωνία των Πρεσπών,  ούτε η συμφωνία καθεαυτή τους ένοιαζε, ούτε τι υπογράφανε ξέρανε και το κυριότερο όμως, δεν είχαν τίποτε στο μυαλό τους για να κάνουνε, γιατί οι ίδιοι σερσερήδες με τους αντιπάλους τους είναι. Ίδιοι και απαράλλακτοι.
 

Η συμφωνία των Πρεσπών, όσο και να κελαηδάτε,  είναι κάτι για το οποίο  αυτός που ασχολείται με την πολιτική, ψάχνει να βρει τον τρόπο να την αντιμετωπίσει.  Και όχι να την ξορκίσει…
 

Εκείνο όμως που σας εξορκίζω εγώ, είναι, να σταματήσετε την ανοησία, και να μη στέλνετε κόσμο, στην αγκαλιά  του Βοσκόπουλου και των παντός είδους Βοσκόπουλων  και τόξων και τοξοτών.
 

Γιατί, από ένα σημείο και μετά, δίπλα είμαστε και ξέρουμε πολύ καλά πια ποιός φταίει και για ποιό λόγο.
 

Πήραν φωτιά τα μέιλ μας, τις μέρες που περάσανε και ήταν κάποιοι που μας καλούσανε να ξεπεράσουμε την πίκρα μας  και να ταβλιαστούμε στις γέφυρες.
 

Ζήτημα πρώτον,  εάν δεν  εμφανιστούν πάραυτα,  οι αιτίες που έστειλαν στον τάφο εκατόν είκοσι  ανθρώπους, στο Μάτι,  δεν πρόκειται να ησυχάσει ούτε η δική μας, ούτε η δική τους η ψυχή.
 

Μας είπαν δε ότι, έχει ο καθένας τις προσωπικές του διαφωνίες και  διάφορα άλλα τέτοια τραγικά. Κανείς δεν μας είπε όμως, σε ποια ζητήματα. Νομίζουν οι χαζοί, ότι επειδή  περνάει ο καιρός  και μέχρι να έρθει το καινούριο παιχνίδι, ξεχνάς τα προηγούμενα, οπότε νιώθουν να σε δουλεύουν και να νομίζουν ότι  εσύ ξέχασες:
 
•      την αποδόμηση της παιδείας
 
•      την καθύβριση και εξοβελισμό της αριστείας
 
•      τον  Στέλιο Παππά και την κατάντια του ΟΑΣΘ
 
•      τον τέως πρύτανη  και την καθυστέρηση της υπόθεσης  της απιστίας σε βάρος του ελληνικού δημοσίου,
 
•      την πλήρη διάλυση της υπαίθρου και κάθε λογικής παραγωγής, σε αυτή τη χώρα

 
Κι αναρωτιέμαι επειδης νοιώθετε ευρωπαίοι όπως μας λέτε…. Ζητησε κανενας σας το λόγο για την αμετροέπεια και λαητεία της κυρίας Τασίας που μοιραζε αντιηλιακά στους πρόσφυγες που λιάζονταν;;;
 

Η στην άλλη τη μουχρίτσα που ειχε μονίμως το ύφος ταλαιπωρημένου αλλα έκανε όλες τις καλές δουλειές, που ερευνουν τωρα στην ΕΕ, με τον πανούλη τους και τον επιτετραμμένο της αυλής κυργιο βίτσα…
 

Και αρχίζεις και αναρωτιέσαι, έχει κανένα νόημα  να παιδεύεσαι και να σου ανεβαίνει το ζάχαρο και να εκνευρίζεσαι και να χάνεις τον ύπνο σου, ενώ εκ των προτέρων γνωρίζεις, ότι όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια,  δεν βγάζουν πουθενά και το κυριότερο, χάνουμε  το στόχο, της ανάγκης για καθημερινή βελτίωση του περιβάλλοντος, μέσα στο οποίο ζούμε. Και κυρίως του περιβάλλοντος  που το φτιάξαμε σαν τα μούτρα μας και καθίσταται κάθε μέρα αβίωτο.
 

Τους έβλεπα στην φωτογραφία, να στριμώχνονται, ποιος θα καθίσει καλύτερα και θα πιάσει την καλύτερη θέση, στο μεγάλο τραπέζι του αρραβώνα και αναρωτήθηκα…   Καλή μου κυρία Μαρία Ρεπούση, πριν λίγα χρόνια  δεν ήταν που τρώγατε σκατά, με διάφορα παλικάρια, ποίος θα κάτσει πιο ευρύχωρα  πρώτη μούρη στο καβούρι;  Και ο Κουβέλης από δίπλα, να σας περιπαίζει, γιατί από τότε σας την είχες στημένη;
Πολλοί από αυτούς δεν ήταν παρέα, που έπρεπε να πάνε να συναντήσουν το Βενιζέλο,  όλο το τσούρμο, μήπως και  κανένας πει καμιά κουβέντα παραπάνω και «καπελώσει», τις υπόλοιπες αθώες κορασίδες;
Πόσα χρόνια θα το πουλάτε αυτό το παραμύθι του σωτήρα;
Μα δε σεβόσαστε;;;

 

Όχι τίποτε,  ουτέ σεβόμαστε, ούτε πρόκειται να σεβαστούμε, σιχαινόμαστε, και νιώθουμε υγιέστατοι, με την αντίδραση μας αυτή.
 

Για μια θέση στην  20αδα των υποψηφίων της Ευρωβουλής, παλεύατε κυρία Μαρία Ρεπούση και εσείς οι υπόλοιποι, που μοστράρατε τις μούρες σας,  μαζί με τους οπαδούς του Μαδούρου , την Κούνεβα και το Μητσάρα  τον φαταούλα;
 

Έχετε υπόψη σας οτι...


 οι σάπιοι πασόκοι, με τους οποίους είστε αγκαλιά, είναι τρισχειρότεροι  από τους κουκουέδες. Εσάς όλους σας μισούν  ως βδελύγματα. Έχετε να φάτε καψόνι, στο πανελλαδικό ψηφοδέλτιο, που όμοιο του δεν θα έχετε γνωρίσει ποτέ. Θα σας φαίνονται τα ξυρίσματα της ΚΝΕ παιδική χαρά, μπροστά σε αυτά που θα φάτε τώρα.
 

Αλλά τι με νοιάζει εμένα; ευτυχώς ούτε λογοκλόπος υπήρξα στη ζωή μου, ούτε έφαγα, χωρίς να δίνω λογαριασμό σε κανέναν, τους παράδες που δικαιούνταν ένα άλλο κόμμα, που φτιάχτηκε πριν από μένα, αλλά από ότι αποδείχτηκε, για μένα.
 

Και έτσι κοπήκαν το γιοφυρια και δεν έχει άλλο γυρισμό.
 

Και όχι πια… Ρόμπες να γίνετε ξεκούμπωτες και κλαρωτές,  γιατί το επιλέξατε έμπλεοι ιδιοτέλειας και αναμονής, για να καβατζόσετε κι εσείς, αυτά που γλεντάνε  τα κολλητάρια σας, εδώ και τέσσερα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου