ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Πράκτορες ξένων μυστικών με υφασμάτινα στουπιά Zeus and Dione - Χρειαζόμαστε επειγόντως ένα καλό σενάριο συνομωσίας - Δίδεται αμοιβή. Μια καλή θέση στο Δημόσιο!

ΑΡΘΡΟ - ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ...
Γράφει η Ιόλη Πιερίδη


Ακροβολισμένοι σε ολόκληρη την Ελλάδα πράκτορες ξένων μυστικών με υφασμάτινα στουπιά Zeus and Dione καίνε τους Ελληνες για να πέσει η λαοπρόβλητη κυβέρνηση Τσίπρα. 


Αυτή τη φορά οι Ρώσοι πράκτορες ήταν οι κακοί και έτσι κανείς δεν μπόρεσε να σταματήσει το Σχέδιο Πυθία 2.


Τουλάχιστον 54 είναι μέχρι στιγμής οι νεκροί ενώ εκφράζονται φόβοι για ακόμη περισσότερα θύματα, καθώς έχουν γίνει πολλά τηλεφωνήματα για αγνοούμενους στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, συνεργεία της οποίας επιχειρούν για τον εντοπισμό τους.


Η κυβέρνηση έχει ανάγκη από ένα δυνατό σχέδιο συνομωσίας. Ζητούνται ταλαντούχοι συγγραφείς. Φέρτε μας τους καλύτερους συνομωσιολόγους του πλανήτη. Πρέπει με κάθε τρόπο να βρούμε το καλύτερο σενάριο συνομωσίας. Πληρώνουμε όσο όσο για το καλύτερο σενάριο συνομωσίας. 


Και μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό ολέθρου πετάγεται και η υπερδύναμη η Κύπρος και δηλώνει ότι είναι έτοιμη να στείλει πυροσβεστικά αεροπλάνα και πυροσβέστες;  


Λες και πρόκειται για την Eurovision. 


Σαν τρολάρισμα ακούγεται αυτό την ώρα που κανείς άλλος δεν έσπευσε να βοηθήσει τον φλεγόμενο ζητιάνο της Ευρώπης. 


Θα μου πεις φταίνε και οι πολίτες που έχτισαν τα σπίτια τους μέσα στα δάση, σε στενά δρομάκια, χωρίς δρόμους και μέτρα πυρόσβεσης.  


Και τι μας νοιάζει εμάς; Οι περισσότεροι είναι πασόκοι και νεοδημοκράτες. Οι δικοί μας δεν έχουν σπίτια στο Βουτζά και στο Μάτι. Ούτε λεφτά στις τράπεζες ώστε να φοβούνται το κούρεμα.


Οσοι κάηκαν είναι ψηφοφόροι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Ενισχυμένοι θα βγούμε στο τέλος Αλέξη μου, μην άγχεσαι. Συνέχισε κανονικά το πολυτελές ταξίδι της εξουσίας.  


Το δυσάρεστο είναι ότι τώρα πρέπει να πας σε 100 τουλάχιστο κηδείες. Οπως έκανες στη θλίψη της οικογένειας Κόκκαλη. 100 κηδείες Αλέξη


Εκατοντάδες Ελληνες πολιτικοί οφείλουν την εκλογή τους στις νεκρώσιμες ακολουθίες. 


Κάποιοι άλλοι ευγνώμονες των χορηγών τους δεν μπορούν να απουσιάζουν από τέτοιες ανθρώπινες στιγμές.  


Αλλά πάνω απ΄όλα...

 
 χρειαζόμαστε ένα καλογραμμένο Σχέδιο Πυθία Νο2. 


Ποιοι έβαλαν φωτιά στον Τσίπρα και στον Παυλόπουλο; Μήπως ήθελαν να αναβληθεί η γιορτή της Επετείου της Θρυλικής Δημοκρατίας της Κολομβίας των Βαλκανίων;


Στήψε το μυαλό σου και σκέψου μια καλή θεωρία συνομωσίας. Δίδεται αμοιβή. Μια καλή θέση στο Δημόσιο.  


Χρειαζόμαστε επειγόντως ένα σενάριο συνομωσίας. Ποιοι ήθελαν να κάψουν την κυβέρνηση των λαοπρόβλητων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου