ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Αμοραλιστής Συριζοδιαστημάνθρωπος



Όσοι γνωρίζουν το Νίκο τον Παππά λένε ότι μια λέξη τον χαρακτηρίζει καλύτερα από όλες: «αμοραλιστής».
 

Ήταν αυτός που στις Βρυξέλλες έσερνε τον Αλέκση από το μανίκι, για να φύγουν, να διακόψουν δηλαδή τις διαπραγματεύσεις και να τραβήξουν την μπρίζα για την πατρίδα μας.


 Είναι ίσως η μόνη φορά που ο Αλέκσης δεν τον άκουσε, τρομοκρατημένος προφανώς από τις επιπτώσεις για τη χώρα και τον ίδιο ενός άτακτου Grexit, όπως αυτό του το περιέγραφαν οι δανειστές.
 

Μετά, επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς, ο Νίκος αφιερώθηκε με πάθος στη δημιουργία ενός πιστού κομματικού στρατού και στην αναδιαμόρφωση του τοπίου στα ΜΜΕ, ώστε η πλειοψηφία αυτών να τελεί πλέον υπό τον απόλυτο κυβερνητικό έλργχο:

 
✔️”Επανίδρυσε” την ΕΡΤ, αυξάνοντας τους εργαζομένους στην κρατική ραδιοτηλεόραση από 1.200 επί Σαμαροβενιζέλων σε 3.000.


✔️Αύξησε το χαράτσι των τεμπέληδων της ΕΡΤ, το οποίο οι Σαμαροβενιζέλοι είχαν μειώσει.


✔️Σκόρπισε άσκοπα και αλόγιστα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για ένα reality διαγωνισμό, σκέτο φιάσκο, που ακυρώθηκε από το ΣτΕ και καταχρέωσε τα ταμεία του κράτους. Μια τρομακτική σπατάλη για την οποία ο ίδιος δεν λογοδότησε ποτέ.


✔️Μοίρασε άφθονη κρατική διαφήμιση σε φιλοκυβερνητικά έντυπα, που την τελευταία τριετία φύτρωσαν σαν τα μανιτάρια και είχαν ιδιοκτήτες αρεστούς στην Κυβέρνηση ολιγάρχες.


✔️Βόλεψε τον μπαμπάκα του στον κρατικοποιηθέντα ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη.

 
Και αφού τα έκανε όλα αυτά  αποφάσισε να κατακτήσει το διάστημα. 


Ο Νίκος ο Παππάς είναι τόσο δοσμένος σε αυτό που κάνει, ώστε μπορεί άνετα...

 να δημιουργήσει κομματικό στρατό Ελλήνων αστροναυτών, ακόμη και αν ποτέ δεν εκτοξεύσουμε διαστημόπλοιο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου