ΡΩΣΙΑ: Ο Πούτιν επικεφαλής μηχανοκίνητης πορείας με Harley Davidson

Επικεφαλής μιας μηχανοκίνητης πορείας εραστών της Harley Davidson στο Νοβοροσίσκ, φορώντας φυσικά τα κατάλληλα μαύρα ρούχα και καβαλώντας μια τρίκυκλη μηχανή, εμφανίστηκε ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, μία μόλις ημέρα αφότου έγιναν γνωστές οι ημερομηνίες για τις κοινοβουλευτικές και τις προεδρικές εκλογές!

Σαν άλλος Πίτερ Φόντα, ο 58χρονος Ρώσος πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στους υπόλοιπους συγκεντρωμένους για την εκδήλωση της ομάδας των οδηγών Harley Davidson σε ένα πολεμικό πλοίο από τη σοβιετική εποχή στο λιμάνι του Νοβοροσίσκ της Μαύρης Θάλασσας, είπε: "Θέλω να σας μιλήσω αδέρφια! Είναι κουλ που δεν ξεχνάτε τους ήρωες του παρελθόντος. Αγόρια και κορίτσια είστε υπέροχοι. Οχι μόνο περνάτε καλά καβαλώντας τις μηχανές σας, αλλά το συνδυάζετε και με πατριωτικές πράξεις". 

Από κάτω κυμάτιζαν σημαίες της Ρωσίας, αλλά και κάποιες άλλες με σύμβολα που αρέσουν στους οδηγούς Harley Davidson, όπως σημαίες με φλεγόμενες κεφαλές λύκων.

Το κόμμα του Πούτιν "Ενωμένη Ρωσία" έχει ως στόχο να κερδίσει πλειοψηφία δύο τρίτων στις κοινοβουλευτικές εκλογές που θα γίνουν στις 4 Δεκεμβρίου.

Για να το πετύχει αυτό ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ διάλεξε ως υποψήφιο της Ενωμένης Ρωσίας για την Αγία Πετρούπολη τον έμπιστο του Βλαντιμίρ Πούτιν και πρώην πράκτορα της KGB, Γενάντι Πολταβτσένκο.

ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου