"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


Σαουδάραβες κάρφωσαν 24 καρφιά στο σώμα οικιακής βοηθού

Με 24 καρφιά στο σώμα επέστρεψε από τη Σαουδική Αραβία στην πατρίδα της μια οικιακή βοηθός. Η 49χρονη γυναίκα, η οποία αναφέρεται στα μέσα ενημέρωσης ως Λ. Τ. Αριγιαβάτι και κατάγεται από τη Σρι Λάνκα, είχε ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία τον περασμένο Μάρτιο και επέστρεψε πριν από μερικές ημέρες διαμαρτυρόμενη για κακομεταχείριση από τον εργοδότη της.
Οι γιατροί που την εξέτασαν βρήκαν καρφιά στο μέτωπο, στα χέρια και τα πόδια της, ορισμένα από τα οποία μάλιστα είχαν μήκος πέντε εκατοστά.  

"Ο εργοδότης της και η γυναίκα του κάρφωσαν 24 καρφιά στο σώμα της, όταν διαμαρτυρήθηκε για τον φόρτο εργασίας", δήλωσε στο πρακτορείο "Reuters" η Καλιάνα Πρίγια Ραμαναγιάκε, υπεύθυνη Τύπου του Γραφείου Απασχόλησης Αλλοδαπών. Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε η ίδια η οικιακή βοηθός, τα καρφιά ήταν καυτά όταν της τα κάρφωσαν στο σώμα ο εργοδότης της και η σύζυγός του.

Η Αριγιαβάτι βρίσκεται σε νοσοκομείο της Σρι Λάνκα, όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση των 24 καρφιών, ενώ όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης της Σρι Λάνκα βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη σε συνεργασία με τις Αρχές της Σαουδικής Αραβίας.

πηγη ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: