"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΝουΔο-ΣΟΥΡΓΕΛΑΡΑΔΙΚΟ: Η φόρμα του Πάνου στενεμένη;

Γράφει το EMO TEAM
 

Ξάφνιασε τους πάντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ρώτησε τον Αρχηγό τι τον κρατά ξύπνιο τα βράδια. Και συμπλήρωσε: “και μη μου πείτε το κορίτσι σας ή πως φάγατε πολύ πεπόνι, γιατί έχω δει -γιατί να το κρύψομεν άλλωστε- την Αλίκη στο Ναυτικό."

Με την αφοπλιστική αυτή ερώτηση και διευκρίνιση, οι Αρχηγοί τα είπαν όλα, αν και είχαν προαποφασίσει να κρατήσουν το στόμα τους ερμητικά κλειστό.

Πήρε και το Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάταξης, αν και είναι γνωστό που είχε υπηρετήσει και με ποιους (Βλάχο, Ντάλας, Πλαπούτα, Χλαπάτσα κτλ).

Του δώρισαν ακόμη μια φόρμα πιλότου με όλα τα διακριτικά και ο Πρωθυπουργός ρώτησε αν είναι του Πάνου στενεμένη, αλλά του απάντησαν όχι διακριτικά, είναι καινούργια και αχρησιμοποίητη.

Αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι πως είναι έτοιμα τα σχέδια για την κατάληψη των Ινδιών, καθώς η Ελλάς επί Μητσοτάκη θα γίνει η χώρα...


 των τριών Ηπείρων και των επτά θαλασσών.

Θα πετάξει όχι μόνο με F-16, αλλά και με F-35, τα οποία αφού δεν τα δίνουν στους Τούρκους πρέπει να βρουν αγοραστή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: