"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΥΡΙΖΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: To απύθμενο κόμπλεξ του αρχικατσαπλιά μαλάκα λαού μέσω Facebook με τον ήρωα ιδιοκτήτη του Da Capo - Είμαστε στο πλευρό του ηρωικού αγωνιστή επιχειρηματία



Είναι απίστευτο το κόμπλεξ που ξεχειλίζει από το facebook. Ο κάθε πατσαβούρης και η κάθε πατσαβούρα κάνει έναν λογαριασμό και ανεβάζει τις πατσαβούρικες φωτογραφίες της-του σε κοινή θέα.


Ακόμη πιο εμετική από τις πατσαβουροφωτογραφίες των κακάσχημων Ελλήνων (πρόκειται για αλβανόφατσες που νομίζουν ότι είναι Ιταλοί) είναι η σκατένια αποψή τους.


Αίφνης όλα τα νούμερα του FB την πέφτουν στον αντιστασιακό ήρωα ιδιοκτήτη του Da Capo επειδή έκλεβε λέει τη ΔΕΗ!


Τον πιο μαφιόζικο, διεφθαρμένο, κρατικοδίαιτο δημόσιο οργανισμό.


Δηλαδή ένας αγωνιστής επιχειρηματίας έκλεβε ρεύμα από τη μαφιόζικη ΔΕΗ και αντί να του στήσουμε ανδριάντα στο Κολωνάκι, αντί να τον αντιγράψουμε όλοι για να καταρρεύσει το μαφιόζικο κράτος της ΔΕΗ, σπεύδουμε να τον επικρίνουμε.


Κι αυτό επειδή κάποιοι δεν μπορούν ή δεν ξέρουν πως να κλέψουν και οι ίδιοι την μαφιόζα ΔΕΗ, η οποία υπήρξε ο μπράβος του διεφθαρμένου κράτους για να παντελονιάζει τον ΕΝΦΙΑ.


Η ΔΕΗ είναι επίσης εκείνη που πληρώνει το κωλοχανείο της ΕΡΤ για να βλέπουμε τις ταλαροβίζιτες της εκπομπής Στην Υγειά μας ρε Μαλάκες και λοιπές δήθεν ενημερωτικές αντίστοιχες.


Ο μαλάκας ο Ελληνας και η πατσαβούρα Ελληνίδα βγήκε λοιπόν στο FB να επικρίνει τον αντιστασιακό επιχειρηματία-ιδιοκτήτη του Da Capo.


Mα τι περιμένεις από έναν μαλάκα λαό που ψηφίζει αυτούς που ψηφίζει και μετά χώνει την ουρά στα σκέλια και ανέχεται να τον φτύνουν κατάμουτρα και να κάνουν τα αντίθετα από αυτά που του είχαν υποσχεθεί.


(Οι εκλογές τελειώσανε, γυρνάμε με βαπόρι, ό,τι σκατά ο βουλευτής, το ίδιο και οι ψηφοφόροι.)


Αυτός ο μαλάκας λαός, ο ηττημένος από κούνια, επικρίνει τον ήρωα επιχειρηματία του Da Capo επειδή έκλεβε το βαθύ κράτος της ΔΕΗ.


Κάντο κι εσύ ρε μαλάκα αντί να κάθεσαι στην ουρά και να πληρώνεις τους λογαριασμούς για να πληρώνεται το κηφηναριό της ΕΡΤ, για να αγοράζουν σαπάκια εταιρίες των Σκοπίων, για να πληρώνονται οι εργατοπατέρες Ρίζοι Ρίζοι, Φωτόπουλοι, Παναγιωτάκηδες και όλο το κρατικοδίαιτο κηφηναριό.


Ο επιχειρηματίας του Da Capo που έκλεβε τους αρχιμαφιόζους της ΔΕΗ είναι ένας ήρωας και μόνο τιμή και δόξα του αξίζουν.


Oλοι εσείς...


 καθήστε στην ουρά και πληρώστε τους λογαριασμούς για να παντελονιάζουν τους πλουμιστούς μισθούς τους οι κηφήνες βουλευτές, υπουργοί, γραμματείς και φαρισαίοι του Δημοσίου.


Αντί να σταματήσουμε να πληρώνουμε τους λογαριασμούς μπας και καταρρεύσει το πελατειακό μπουρδέλο τη πέφτουμε στον ήρωα επιχειρηματία του Da Capo.


Τι μαλάκες που είστε εκεί έξω…

Δεν υπάρχουν σχόλια: